16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLPS Tirgu Jiu a cucerit „Cupa Liceelor“

LPS Tirgu Jiu a cucerit „Cupa Liceelor“

Ieri s-a incheiat la Alexandria prima editie a „Cupei Liceelor McDonald’s“ la fotbal in sala, competitie la care au participat cele mai bune echipe din tara. In finala mare s-au intilnit formatiile Liceului cu Program Sportiv Tirgu Jiu si Liceului ICM nr. 2 Craiova. Gorjenii s-au impus cu categoricul scor de 6-2 (2-1) prin golurile marcate de Lacatusu (3), Al. Ioani, S. Popescu, Stoita, respectiv Plesan si Frunza.

In semifinale, LPS Tirgu a invins cu, scorul de 3-2, echipa Liceului de Material Rulant din Bucuresti, iar formatia Liceului ICM nr. 2 Craiova a cistigat, cu 6-1, in fata celor de la Colegiul Traian Bucuresti. In grupa, craiovenii au obtinut urmatoarele rezultate: 3-3 cu Liceul de Industrie Usoara Cluj, 3-2 cu Colegiul Material Rulant Bucuresti, 4-0 cu Colegiul Anghel Saligny Rosiori. Gorjenii de la LPS Tirgu Jiu au inregistrat urmatoarele rezultate in grupa: 5-3 cu Colegiul Traian Bucuresti, 6-2 cu Liceul Panait Istrati Braila, 5-3 cu Liceul Tamas Aron Odorheiu Secuiesc.

Echipa cistigatoare a Cupei „Liceelor“ a fost premiata cu 2.000 de dolari, iar invinsa din finala mare a primit 1.500 de dolari. Ocupanta locului trei a incasat 1.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS