12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRodion Camataru ar trebui sa plateasca un milion de lei pentru a vedea Universitatea

Rodion Camataru ar trebui sa plateasca un milion de lei pentru a vedea Universitatea

„Poate ca Gigi Netoiu vrea sa-i platim si contractele jucatorilor din banii publici“

23 aprilie – 4 mai, adica doua saptamini. Aceasta-i perioada pe care jucatorii Universitatii o „petrec“ in cantonamentul din Lunca Jiului, decizia apartinindu-i antrenorului manager. O paranteza: nici la cantonament, FC Universitatea nu este la zi cu achitarea datoriilor. „Fortareata“ din Lunca Jiului apartine MTS-DTS Dolj, iar pina zilele trecute Universitatea avea de achitat aproximativ 120 de milioane de lei, dar suma nu este trecuta la capitolul restante. Directoarea DTS Dolj a spus: „De obicei, in acesta perioada se onoreaza platile pentru primele luni ale anului. Astazi (ieri – n.r.), doamna directoare economica Angela Bujor ne-a asigurat ca nu vor fi probleme, adica se va plati. Mai exista o problema neclara in privinta platii consumului de energie electrica, dar avem convingerea ca totul se va rezolva. Noi n-am avut litigii majore cu FC Universitatea in privinta cantonamentului“.

Revenind la „oile noastre“, adica la meciul cu „lanterna rosie“ a campionatului, UMT, trebuie subliniat faptul ca acesta n-are cum sa figureze in nici o agentie de pariuri sportive, deoarece nu prezinta interes. In tur, cu Florin Marin revenit cu o seara inainte de meci pe banca tehnica a oltenilor, partida s-a terminat la egalitate, 1-1. N-ar fi exclus ca acum meciul sa se desfasoare intr-un anonimat total nu numai din lipsa mizei (desi Universitatii ii trebuie cele trei puncte), ci mai ales din cauza aberantei decizii in privinta pretului biletelor: un milion de lei la tribuna oficiala, 150.000 de lei – intrarea generala.

Rodion Camataru a comentat astfel aceasta decizie a actionarului Gigi Netoiu: „Bine face Netoiu orasului! La cea mai mica «rastire» a Comandantului, cadem in genunchi in fata lui. N-ar fi exclus ca pe viitor sa ne impuna si alte masuri de «ajutorare» a echipei, adica din banii publici sa se plateasca si ratele contractuale ale jucatorilor! Iar atunci cind el va vinde jucatori, sa declare ca sint «probleme». De fapt, nu el e vinovat, ci cei care l-au adus si i-au permis «jocurile». Daca vin la meci cu UMT? N-am mai fost de aproape un an la stadion, nu ma intereseaza «jocurile» lui Netoiu. Acesta-i motivul, nu pretul biletului! La Heerenveen, de exemplu, sint cetatean de onoare al orasului si toata viata am intrarea libera. Mai au rost alte comentarii?“

Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat ieri o etapa si l-a amendat cu 1.500.000 de lei pe Baldovin pentru eliminarea din jocul cu Ceahlaul. La FRF au fost prezenti ieri si jucatorii Iacob si Barcauan, deoarece au comis acte de indisciplina la meciul cu Ceahlaul si nu au fost sanctionati de arbitru. Cazul a fost aminat pentru 2 mai. Antrenorul Popovici a fost suspendat trei etape si amendat cu zece milioane de lei pentru ca la meciul cu Rapid i-a facut golani pe arbitri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS