19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrunea s-a intilnit cu Mircea Sandu

Prunea s-a intilnit cu Mircea Sandu

Vicepresedintele Asociatiei Fotbalistilor Profesionisti din Romania, Florin Prunea, s-a intilnit miercuri seara cu presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, pentru a discuta probleme legate de Regulamentul jucatorilor profesionisti. Aceasta intrunire a durat aproximativ cinci ore. „La discutii au mai participat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Valentin Alexandru, jurista Alina Popescu, presedintele Comisiei de Contracte, Statute si Regulamente din cadrul FRF, Dumitru Mihalache, si presedintele de onoare al AFPR, Ionut Lupescu“, a spus Prunea.

Problemele discutate au fost cele legate de contractele jucatorilor si de procentul care ar trebui sa revina fotbalistilor din drepturile de televizare. „Am solicitat sa se respecte contractele jucatorilor cu cluburile, iar fotbalistilor sa nu li se mai desfaca intelegerile in mod abuziv. Am cerut ca, in cazul in care jucatorilor nu li se platesc ratele de contract in termen de 30 de zile de la data scadenta, acestia sa devina liberi de contract. De asemenea, solicitam in continuare sa ni se acorde zece la suta din drepturile de televizare. In legatura cu acest ultim punct, urmeaza sa mai discutam“, a afirmat Florin Prunea.

Precizam ca amendamentele aduse de AFPR va trebui sa fie aprobate de Adunarea Generala Extraordinara a FRF, care va avea loc pe 13 mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS