11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDomnu' primar, nu va ajunge un Gigi Netoiu?

Domnu’ primar, nu va ajunge un Gigi Netoiu?

Vasile Bulucea si Gigi Netoiu se cotonogesc reciproc si consuma pentru asta suficienta energie. Din gilceava celor doi, lumea nu mai intelege mare lucru, dar ne intrebam ce are Universitatea de cistigat din acest razboi al acuzelor reciproce.

Din punctul nostru de vedere, ceva dreptate au amindoi. De vinovati, ce sa mai vorbim! Pai, Vasile Bulucea s-a trezit acum ca Gigi Netoiu distruge Universitatea si s-a apucat sa ne spuna si noua, desi tocmai noi incercaseram de vreun an si ceva sa-i dam primarului desteptarea. La rindul sau, Netoiu a dovedit ca oltenii, daca ar fi fost mai lucizi, nu ar fi trebuit sa-l primeasca nici macar ca spectator la meciurile Universitatii.

Nu ne intereseaza ce se va intimpla din vara incolo cu Gigi Netoiu. E treaba lui daca se va duce la Dinamo sau la FC National, important este ca da semne tot mai clare ca va renunta la Universitatea. Ei, tocmai acest lucru ar trebui sa-l intereseze acum pe Vasile Bulucea si nu datoriile pe care le are sau nu le are Netoiu la primarie.

Sint multi cei care stiu ca primarului Bulucea ii place fotbalul si ca prin anii ’70-’80 a ajutat destul de mult marile echipe ale Universitatii. Acum insa, venirea lui Netoiu l-a surprins si, finalmente, s-a ajuns la razboi. In sensul ca Bulucea ar vrea o echipa fara neintelesul „Comandant“, numai ca acesta se tine tare pe pozitii si cedeaza greu. Totusi, intr-un fel sau altul, Gigi Netoiu va pleca si ne va lasa probabil doar numele de Universitatea. N-avem ce face, acesta este pretul pe care il vom plati daca ne-am legat la cap cu un finantator indragostit de Dinamo…

Cine ne garanteaza insa ca in locul lui Gigi Netoiu va veni un personaj cu intentii mai bune? Ca din gura, ne-am saturat de cite promisiuni ni s-au facut! Tocmai de aceea, Vasile Bulucea ar trebui sa renunte deocamdata la clinciurile cu Netoiu si sa anunte, simplu, ca primaria va prelua cel putin 51 la suta din Universitatea. Cam cum este pe la Bacau, ca tot am vazut ca primarul nostru cunoaste exact situatia de acolo. S-ar evita astfel conflicte nedorite si echipa nu ar mai fi pusa la cheremul unor proprietari de teapa lui Gigi Netoiu. Apoi, detinind peste jumatate din actiunile clubului, primaria va putea decide si asa ar scapa usor de cei care demonstreaza ca stau pe linga Universitatea doar pentru a-si satisface niste orgolii fara nici o legatura cu spiritul alb-albastru.

Preluind pachetul majoritar al FC Universitatea, primaria – sau, altfel spus, orasul! – ar simplifica multe probleme, mai ales ca are in proprietate si stadionul „Ion Oblemenco“. Ar disparea deci eternele tirguieli pe seama cheltuielilor necesare intretinerii celebrei arene din Banie, iar sponsorii ar fi probabil mult mai generosi cu o echipa cu renumele Universitatii, dar care apartine in primul rind orasului, inclusiv in acte. Ca spre Netoiu, s-a vazut, nimeni nu a alergat cu portofelul deschis sa-i faca Rednic sau Baldovin reclama, cum au crezut – prin vara trecuta – primarul si prefectul ca se va intimpla. Si, in fond, daca tot reusim sa scapam de asta, de ce sa ne legam la cap cu un alt „Comandant“?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS