21.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportL-au cunoscut pe Silaghi

L-au cunoscut pe Silaghi

Valeriu Mieila si Robert Vancea sint suspendati pentru partida din etapa viitoare, cu Universitatea Cluj

Noua conducere tehnica a Extensivului – Vasile Silaghi, Eugen Neagoe, George Bita – a condus ieri dupa-amiaza primul antrenament al gruparii din Parcul „Romanescu“. Au fost prezenti toti jucatorii din lot. Principalul Silaghi le-a fost prezentat celor mai tineri fotbalisti ai Extensivului, care nu l-au cunoscut pe acesta din perioada cind a activat ca secund la echipa craioveana, in urma cu un sezon.

In mare parte, noii antrenori au stabilit programul de pregatire, urmind ca joia toti jucatorii sa intre in cantonament. Pina acum, Cirtu hotarise ca burlacii sa intre joi in cantonament, iar ceilalti jucatori vineri. Astazi este programata o sedinta de pregatire, miine, doua, iar joi seara lotul va intra in cantonament, urmind ca vineri sa plece spre Cluj. In runda urmatoare, FC Extensiv va juca, in deplasare, cu Universitatea Cluj, formatie care a spulberat-o simbata trecuta pe Apulum Alba Iulia, cu 5-0, chiar pe terenul acesteia. In meciul cu Clujul, antrenorii olteni nu ii pot folosi pe Mieila si pe Vancea, care sint suspendati in urma avertismentelor incasate in partida cu Minaur Zlatna. Mijlocasul Dorin Radoi, accidentat in intilnirea cu Steaua, din sferturile Cupei, si-a reluat antrenamentele si spera ca revina pe gazon la sfirsitul acestei saptamini.

Contactat telefonic, noul secund al divizionarei B craiovene, Eugen Neagoe, care va activa si ca jucator, a spus: „Obiectivul noului staff tehnic ramine acelasi: promovarea in Divizia A. Daca nu vom reusi sa promovam direct, ne vom bate pentru locul secund, care permite accesul la baraj.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS