20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportContract pe viata cu Ferrari

Contract pe viata cu Ferrari

Pilotul german de Formula 1 Michael Schumacher, cvadruplu campion mondial, a spus ca responsabilii echipei Ferrari i-au propus „un contract pe viata“. „Am avut recent o intrevedere cu presedintele scuderiei Ferrari, Luca Di Montezomolo, care mi-a propus intr-un fel un contract pe viata «Daca vrei sa pilotezi pina la virsta de 100 de ani, atunci poti sa pilotezi pina la 100 de ani», mi-a spus presedintele“, a explicat Michael Schumacher.

Pilotul german a spus, de asemenea, ca nu doreste sa paraseasca echipa Ferrari si nici nu intentioneaza sa se retraga din activitatea competitionala. „Totul se desfasoara intr-un mod atit de armonios si nu sint nevoit sa depun eforturi foarte mari, astfel ca, in opinia mea, cred ca voi fi prezent pentru inca mult timp in Campionatul Mondial de Formula 1. Dupa ce imi voi incheia cariera de pilot, vreau sa lucrez in continuare la Ferrari“, a spus Schumacher.

Michael Schumacher a precizat ca singura echipa care l-ar putea impiedica sa cistige cel de-al cincilea titlu mondial este Williams-BMW, apreciind totodata ca McLaren-Mercedes nu trebuie sa spere ca va putea lupta pentru titlul mondial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS