8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Victorie lejera

CS Severnav – CSU „Poli“ Timisoara 4-1
• Au marcat: Ciochina ’13, Rachitan ’20, Stoica ’34, Marghescu ’54’ / Ghezu ’62.
CS Severnav: Negru – Ciucu, Ghitan, Stoica, Rapcea (Grecu)- Dumbrava, Marghescu (Lapadat), Gherghinescu, Tiganele (Jenaru) – Rachitan, Ciochina.
CSU Poli: I. Gheorghe – Biro, S. Mihai, Mihaila (Petre), Botici – Beuca, Bota, Teclas, Hardau (Nistor) – Butar(Ghezu), Fenics.
• Au arbitrat: E. Covaci – V. Sabau, C. Tripa. Observator: C. Balan.

Pentru a scapa de griji, navalistii severineni trebuie sa navigheze, macar in „apele teritoriale“, in mars fortat. Ceea ce duminica au si facut. E drept, ca au avut in Ionut Gheorghe, „paznicul de far“ al timisorenilor, un aliat de nadejde, strajerul fiind prea fricos pentru postul pe care il ocupa.

Primele zece minute ale meciului au semanat cu perioada de incalzire a unei partide de tenis. In minutul 13, Rachitan a trimis cu capul spre poarta, portarul a ezitat si Ciochina a introdus balonul in plasa: 1-0. Sapte minute mai tirziu, la o centrare de pe dreapta, Rachitan a luat fata unui aparator si a trimis, pentru a doua oara, mingea in plasa timidului si neinspiratului Ionut Gheorghe: 2-0. In minutul 27, conducerea timisorenilor a facut toate cele trei schimbari regulamentare. Portarul timisorenilor, indraznet ceva mai mult la interceptarea balonului, l-a faultat pe Tiganele in suprafata de pedeapsa. Acesta a parasit terenul accidentat, iar Stoica a transformat cu nonsalanta penaltiul acordat. Era minutul 34 si, la 3-0, meciul era jucat.

In repriza a doua, s-a mai inscris de doua ori: o data gazdele, prin Margescu, si o data oaspetii, care au marcat golul de onoare prin Ghezu. Asa s-a scris istoria unei victorii lejere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS