17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNanu a cistigat in deplasare

Nanu a cistigat in deplasare

Olanda. Fundasul oltean Stefan Nanu a evoluat pe intreaga durata a meciului pe care echipa sa, Vitesse Arnhem, l-a cistigat in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Sparta Rotterdam, in etapa a 32-a a campionatului Olandei.

Germania. Dorinel Munteanu a evoluat 72 de minute in partida pe care echipa sa, VfL Wolfsburg, a cistigat-o pe teren propriu, cu scorul de 4-0, in fata formatiei Hansa Rostock, in cadrul etapei a 32-a a primei divizii a campionatului Germaniei. Munteanu a fost inlocuit cu M. Habryka. Fotbalistul roman al gruparii Energie Cottbus, Laurentiu Reghecampf, a jucat pina in minutul 65 al meciului terminat de formatia sa la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, cu echipa TSV Munchen 1860. Reghecampf a fost inlocuit cu M. Latoundji. Vasile Miriuta nu a evoluat la Energie Cottbus. Catalin Racanel nu a jucat in meciul pierdut de echipa sa, St. Pauli, pe teren propriu, cu scorul de 0-4, in fata formatiei SV Hamburg.

Elvetia. Jucatorul roman al echipei Grasshopper Zurich, Mihai Tararache, a evoluat pe intreaga durata a partidei terminate de formatia sa la egalitate, scor 2-2, pe teren propriu, cu gruparea Servette Geneva, in etapa a 10-a a play-off-ului campionatului Elvetiei. Ionel Gane a jucat 82 de minute pentru formatia St. Gall in meciul pierdut de aceasta pe teren propriu, cu scorul de 0-1, in fata formatiei FC Zürich. Romanul a fost inlocuit cu Bieli Rainer.

Belgia. Mijlocasul roman al echipei Anderlecht Bruxelles, Alin Stoica, nu a jucat in meciul terminat de formatia sa la egalitate, scor 3-3, pe teren propriu, cu gruparea Westerlo, in etapa a 32-a a campionatului Belgiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS