22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Militarii“ craioveni si-au recuperat punctele

„Militarii“ craioveni si-au recuperat punctele

Petrolul Dragasani 0

Pan Group Armata 1

• A marcat: Pantelimon ’69.

Petrolul: Teodorescu – Caruntu, Gorjan, Cusca – Cl. Badoi, Zamfir, Nita, Pufu (’37, D. Dumitrescu), Filip (’78, Al. Dumitrescu) – Savu, A. Nicolae. Antrenor: V. Turcu.

PGA: Irimin – Tanasie, Tranculescu, Olaru – Surcel, Pantelimon (’84, I. Mircea), Negrea, Stanculescu, Grigore – Burghiu (’58, Geanta), Turcila (’90, Marinica). Antrenor: J. Georgescu.

• Au arbitrat: V. Gavrila (Brad) – R. Azamfirei (Vulcan), Gh. Gheorghita (Petrosani).

In ciuda arbitrajului ostil de care a „beneficiat“ la Dragasani, Pan Group Armata a reusit sa cistige partida cu Petrolul, recuperindu-si astfel punctele pierdute in runda trecuta in favoarea echipei UFC Electro (1-2). Dupa ce, in minutul zece, centralul V. Gavrila a refuzat sa acorde un penalti pentru craioveni la faultul clar comis in careu de Cusca asupra lui Surcel, acelasi Surcel a fost oprit dintr-o actiune periculoasa, singur cu portarul advers, fiind semnalizat, eronat, in ofsaid (’33).

In partea a doua a partidei, in minutul 69, Pan Group Armata a deschis scorul prin Pantelimon, care a primit o pasa in careu de la Stanculescu si a sutat senzational la vinclu, dupa ce in prealabil a driblat un fundas. Acest gol s-a dovedit a fi suficient elevilor lui Jean Georgescu pentru a-si adjudeca victoria, echipa gazda neavind mijloacele necesare pentru a egala in ultimele 20 de minute ale partidei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS