13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportElectro a scapat de griji

Electro a scapat de griji

UFC Electro 1

Municipal Rosiori 0

• A marcat: Sandu ’60.

Electro: Rizan – Boboc, L. Tilihoi, Nicola, Sandu, Mihalache – Vilsan, Rotaru, Preda (’86, Stanciulescu) – Zaharia I (’80, Fl. Serban; ’83, Musat), Dumitrica. Antrenor: Fl. Cioroianu.

Municipal: Stancea – D. Vasile, Radu, Pasca, Toma, Ceapraz – I. Gheorghe (’50, Tudora), Popa, Hapau (’87, V. Ionita), P. Ghita (’85, C. Oprea) – Dumitrescu. Antrenor: Al. Gheorghe.

• Au arbitrat: D. Iacob – M. Nicoara (ambii din Baile Herculane), L. Glogoviceanu (Resita).

Hotariti sa incheie cit mai repede conturile partidei cu Municipal Rosiori, elevii lui Florin Cioroianu au atacat cu toate liniile, inca din primul minut, poarta lui Stancea. Pentru a putea face fata forcingului oltenilor, jucatorii oaspeti s-au masat in propria lor jumatate de teren, contind in ofensiva doar prin citeva contraatacuri anemice.

Desi au avut de infruntat o defensiva supraaglomerata, fotbalistii craioveni si-au creat numeroase ocazii de gol, dar lipsa de concentrare in fazele de finalizare si, uneori, ghinionul i-au privat de o victorie la un scor categoric. Prima mare oportunitate de a marca a avut-o Zaharia I, in minutul 15, dar mingea sutata de acesta dintr-o lovitura libera de la 22 de metri a izbit stilpul din dreapta al portii lui Stancea. Sapte minute mai tirziu, acelasi Zaharia I a executat o alta lovitura libera din preajma careului mare, dar si de acesta data a gresit cu putin tinta. Alte mari ocazii de gol au mai irosit, pina la finalul primei reprize, Rotaru (’25), Preda (’37) si Sandu (’45).

In partea secunda a partidei, dupa 15 minute de asalturi disperate asupra portii adverse, UFC Electro a deschis scorul prin Sandu, care a reluat, din apropiere, in plasa, mingea respinsa in lateral de Stancea la sutul lui Dumitrica. Ultima faza periculoasa a meciului l-a avut in prim-plan pe Preda, care, in minutul 67, a scapat singur cu portarul advers, dar a sutat pe linga buturi. Spre finalul meciului, jucatorii craioveni s-au multumit sa conserve rezultatul, pastrind cit mai mult balonul, in timp ce oaspetii nu au avut puterea sa forteze egalarea. In urma acestei victorii, jucatorii craioveni au scapat de grijile retrogradarii si pot aborda in liniste ultimele partide ale sezonului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS