15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii pot sa ajute Extensivul

Pandurii pot sa ajute Extensivul

FC Baia Mare – Pandurii

• Stadion „Dealul Florilor“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

FC Baia Mare: Pap-Deac – I. Balan, Colar, L. Ciocan, Cinu, Bar – Ghenti, Tiplea, Ciortea – Negrean, Bilasco. Antrenor: C. Orac.

Pandurii: Hirsu – Mocioi, Nicola, R. Radoi – C. Popescu, Dica, I. Stefan, Nicolaescu, Trofin – Ad. Popescu, Vintilescu. Antrenor: E. Sandoi.

Dupa egalul reusit in etapa precedenta pe teren propriu, echipa antrenata de Emil Sandoi, Pandurii, a ajuns la -4 la „adevar“ si la doar cinci puncte distanta de zona fierbinte a clasamentului. Este de asteptat ca gorjenii sa incerce obtinerea unui rezultat bun la FC Baia Mare, mai ales ca au demonstrat ca pot sa se mobilizeze si sa joace mult mai bine in deplasare decit pe teren propriu.

Daca va fi asa (chiar daca nu vor acest lucru), echipa Pandurii va ajuta indirect pe Extensiv, care se afla in lupta cu baimarenii pentru locul doi in clasament. In ceea ce priveste lotul, Emil Sandoi va trebui sa improvizeze si de aceasta data, mai ales in aparare unde va lipsi omul de baza, Amzucu, care este suspendat in aceasta etapa. Dica si Adi Popescu vor reveni in lotul gorjenilor, ei ispasindu-si etapa de suspendare si a caror lipsa s-a simtit in meciul cu ASA Tirgu Mures.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS