17.3 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportIubit de „Comandant“

Iubit de „Comandant“

Florin Marin a mai ramas putin… Tocmai cind credeam ca antrenorul care a curatat practic Universitatea de jucatori olteni se va tine de cuvint si va pleca, lasindu-ne macar cu speranta ca Gigi Netoiu ii va alege un succesor mai apropiat cu sufletul de ceea ce inseamna Craiova fotbalistica, „Flocea“ s-a razgindit si s-a intors in mijlocul celor pe care i-a imbracat abuziv in tricourile alb-albastre.

Ca sa fim corecti, marele vinovat pentru situatia actuala este Gigi Netoiu. Pentru ca, desi sintem convinsi ca este deseori deranjat de pretentiile aristocrate ale lui Florin Marin, de parca ar avea in subordine fotbalistii Barcelonei si nu pe bietii jucatori ai Universitatii de astazi, „Comandantul“ nu a avut puterea sa renunte la antrenorul sau fidel, un tip destul de serios in felul sau, dar care, profesional, imprima echipelor pe care le coordoneaza un stil incilcit, departe de setea de spectacol adevarat a oltenilor.

De fapt, sintem convinsi ca duminica, atunci cind Florin Marin a afirmat ca ia in calcul si varianta demisiei, antrenorul Universitatii era constient ca Gigi Netoiu nu va renunta la el. Tocmai de aceea a si spus raspicat ca inainte de a lua o decizie clara va purta o discutie serioasa cu patronul sau. Daca nu ar fi facut aceasta adaugire, astazi lumea l-ar fi intrebat pe Florin Marin de ce nu s-a tinut de cuvint. Acum insa, el este acoperit si va raspunde ca s-a razgindit la rugamintile lui Gigi Netoiu, cu care are o relatie speciala.

Poate ca altfel l-am fi judecat pe Florin Marin daca nu ar fi incercat sa scuze evolutiile penibile ale echipei prin numarul mare de indisponibilitati. Luind insa ca exemplu doar meciul cu Ceahlaul, am constatat ca oaspetii aveau, la fel ca si noi, aproape o echipa accidentata! Deci, din acest punct de vedere, am cam fost la egalitate, dar pe teren, din pacate, Florin Marin a pierdut fara drept de apel. De altfel, chiar antrenorul alb-albastrilor a remarcat la un moment dat ca rezervele lor s-au dovedit mai bune ca rezervele noastre. Cine l-a fortat insa pe Florin Marin sa accepte cu zimbetul pe buze atitea si atitea vinzari de jucatori, avind apoi tupeul sa declare ca este multumit de lotul pe care il are la dispozitie? Vedeti, tocmai de aceea am sperat ca vom avea parte de un nou antrenor, unul care sa mai si ceara fotbalisti pentru echipa. Dar, poate tocmai de aceea o fi preferat Gigi Netoiu sa mearga mai departe tot cu Florin Marin, indiferent daca tehnicianul mai are sau nu „bateriile incarcate…“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS