17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAnghelinei va arbitra derbiul Rapid - Universitatea

Anghelinei va arbitra derbiul Rapid – Universitatea

Trei arbitri din Banie, M. Ezaru, M. Iliescu si Fl. Buzarnescu, au fost delegati la doua dintre meciurile acestei runde

Etapa a 22-a a Diviziei A programeaza simbata, de la ora 20.00, partida dintre Rapid si Universitatea Craiova. Meciul de pe stadionul din Giulesti, care va fi transmis in direct de Pro TV, va fi arbitrat de o brigada alcatuita din V. Anghelinei (central), C. Safta, M. Deaconu (ambii asistenti) si D. Vlad (rezerva). Observatorii acestei intilniri vor fi M. Dancu si Ad. Porumboiu.

Pe de alta parte, trei dintre arbitrii craioveni care fac parte din lotul national au fost delegati sa oficieze la doua dintre partidele etapei a 22-a. Meciul Ceahlaul – FC National, care se va disputa simbata, de la ora 17.00, va fi condus de craioveanul M. Ezaru, care va fi ajutat la o tusa de concitadinul sau M. Iliescu, iar la cealalta, de Al. Nicolae. Observatorii intilnirii de la Piatra Neamt vor fi D. Mihalache si I. Igna. La partida Dinamo – Astra, care se va juca simbata, de la ora 17.00, si va fi transmisa in direct de TVR1, asistentul craiovean Fl. Buzarnescu a fost delegat, alaturi de colegul sau E. Pirvulescu, sa faca parte din brigada condusa de A. Constantin. Fl. Gitejan si N. Grigorescu vor fi observatorii acestui meci.

La celelalte partide ale etapei a 22-a a Diviziei A au fost delegati urmatorii arbitri si observatori: Otelul Galati – FC Arges (simbata, ora 17.00; arbitri: S. Altmayer – Ad. Vidan, I. Cojocaru; observatori: M.C. Ionescu, M. Salomir), FC Brasov – Gloria Bistrita (simbata, ora 17.00; I. Serea – D. Lazarescu, E. Ungureanu; S. Satmari, V. Avram) UM Timisoara – FCM Bacau (simbata, ora 17.00; M. Lica – M. Toader, A. Onita; Al. Boc, O. Streng), Farul – Sportul Studentesc (simbata, ora 20.00; A. Helesteanu – C. Starica, E. Dumitrescu; V. Alexandru, I. Craciunescu), Petrolul Ploiesti – Steaua (duminica, ora 17.00, TVR 1; I. Biro – I. Muresan, Gh. Negoita; Al. Popescu, Gh. Constantin).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS