19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au luat un punct in trei etape

Pandurii au luat un punct in trei etape

• Portarul echipei muresene, Farkas, a suferit o comotie cerebrala • Gorjenilor li s-a anulat un gol

Ultimele trei etape au fost unele de cosmar pentru Emil Sandoi, dar si pentru elevii sai care, desi au jucat mai bine, nu au reusit sa ia decit un singur punct din trei meciuri. Dezamagirea intregii echipe este mare, mai ales ca in meciul cu ASA Tirgu Mures nu a obtinut decit un rezultat de egalitate, scorul final fiind de 1-1, dupa golurile inscrise de Romeo Radoi, chiar in primele minute de joc, respectiv Vlasiu (’37). Echipa Pandurii a mai inscris o data in primele minute ale reprizei secunde, dar golul lui Vintilescu nu a fost validat de centralul Viorel Sandu. Acesta a sanctionat in faza respectiva jocul periculos al atacantului gorjenilor deoarece, dupa ce mingea a ajuns in poarta, goalkeeper-ul muresean Farkas a cazut si a suferit o comotie cerebrala. In minutul 48, jocul a fost intrerupt patru minute pentru a se acorda ingrijiri medicale portarului oaspetilor. La insistentele jucatorilor de la ASA, ale medicului si ale arbitrului, ambulanta a intrat chiar pe teren. Portarul Farkas a fost transportat la spital (la insistenta medicilor, pentru ca el ar fi dorit sa-si reia locul in poarta). Publicul a taxat circul din faza golului (mai ales ca initial acesta a fost validat si apoi anulat) deoarece nu a avut loc nici un fel de contact intre Farkas si Vintilescu. Farkas a fost supus unor verificari mai amanuntite la spital, medici recomandindu-i citeva ore de repaus.

Din minutul 48, echipa Pandurii si-a intensificat atacurile la poarta lui Moldovan, dar nu a reusit sa mai schimbe rezultatul. Rind pe rind, Vintilescu (de mai multe ori), Amzucu, I. Stefan, R. Radoi si Cr. Popescu au irosit ocazii favorabile. Absenta a doua dintre piesele de baza ale lui Emil Sandoi si-a spus insa cuvintul. Dica ar fi fost util la mijlocul terenului, iar Adi Popescu, la finalizare, deoarece Croitoru nu a dat rezultate, iar Vintilescu nu este inca refacut dupa comotia suferita.

Pentru ca oficialii de la Pandurii nu au organizat o conferinta de presa dupa meci, singurul care a facut declaratii a fost antrenorul oaspetilor. „Ne-am propus sa nu pierdem si am reusit. Sintem multumiti pentru ca ne-am indeplinit obiectivul pentru acest joc“, a spus Ianos Fodor. Acesta s-a aratat ingrijorat de soarta portarului sau, despre care a spus ca il va lasa la Tirgu Jiu si va trimite o ambulanta sau un elicopter sa il transporte acasa.

• Monalisa POPESCUMichael Schumacher, pilotul german al echipei Ferrari, a cistigat Marele Premiu de Formula 1 al statului San Marino, a patra etapa a Campionatului Mondial, care s-a desfasurat ieri pe circuitul de la Imola. Rezultatele inregistrate in concursul de ieri: 1. Michael Schumacher (Ferrari) 1 h 29:10.789; 2. Rubens Barrichello (Ferrari) la 17 secunde si 907 miimi; 3. Ralf Schumacher (BMW) la 19.755; 4. Juan Pablo Montoya (Williams-BMW) la 44.725; 5. Jenson Button (Renault) la 1:23.395; 6. David Coulthard (McLaren-Mercedes) la un tur. Clasamentul pilotilor este urmatorul: 1. Michael Schumacher 34 de puncte; 2. Ralf Schumacher 20; 3. Juan Pablo Montoya 17; 4. Jenson Button 8; 5. Rubens Barrichello 6; 6. David Coulthard 5; 7. Kimi Raikkonen 4; 8. Eddie Irvine 3; 9 -11. Mark Webber, Nick Heidfeld, Mika Salo (Finlanda) – toti cu cite 2; 12. Felipe Massa 1. Clasamentul constructorilor: 1. Ferrari 40; 2. Williams-BMW 37; 3. McLaren-Mercedes 9; 4. Renault 8; 5-6. Jaguar, Sauber 3; 7-8. Minardi-Asiatech, Toyota 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS