Acasă Sport Tirgu Jiu va gazdui faza finala

Tirgu Jiu va gazdui faza finala

-

Municipiul Tirgu Jiu va gazdui, in perioada 12-14 aprilie, faza finala a Campionatului National individual de juniori la lupte libere – masculin si feminin. Organizatorii locali, DTS Gorj, Clubul Sportiv Pandurii si CSS Tirgu Jiu, asteapta sosirea a peste 200 de luptatori si luptatoare din toata tara. In ceea ce priveste participarea gorjenilor la aceasta finala, directorul DTS Gorj, Marius Vlaicu, a spus ca vor fi peste 20 de luptatori de la cele trei sectii din judet (zece sportivi de la CS Pandurii, opt de la CSS Tirgu Jiu si cinci de la Minerul Motru). Directorul Clubului Sportiv Scolar, Liviu Andrei, care coordoneaza pregatirea luptatorilor de la Tirgu Jiu, a precizat ca se asteapta ca elevii pregatiti de el si de antrenorii Gheorghe Gorjeanu si Alexandru Motorga sa ia cel putin sase medalii la aceste intreceri. Unul dintre principalii favoriti la cistigarea unui titlu este Madalin Gorjanu, sportiv al CS Pandurii – campion national in ultimii doi ani si component al lotului national.De asemenea, antrenorul Aurel Gorjeanu a pregatit pentru acest concurs si doua dintre fetele legitimate la sectia recent infiintata la CS Pandurii. Acestea au avut ocazia sa se antreneze in ultimele zile cu echipa de luptatoare a Liceului Sportiv din Craiova, care a venit de o saptamina in cantonament la Tirgu Jiu. Federatia Romana de Lupte va aduce special la Tirgu Jiu saltele omologate pentru acest gen de concursuri si tabele electronice, acestea urmind sa ramina aici pina la Turneul International de lupte din luna mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor gestionate, adică circa 87 mld. lei la final de 2019. La bursa de la Bucureşti, instituţia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei.