31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Minunile“ lui Gigi Netoiu dureaza o saptamina

„Minunile“ lui Gigi Netoiu dureaza o saptamina

Dupa ce a suportat vreo sapte zile „masurile drastice“ luate de Gigi Netoiu, Adrian Baldovin a fost rechemat marti in lotul echipei mari. Practic, retrogradarea lui „Baldo“ la formatia de tineret s-a produs mai mult de ochii lumii, fundasul Universitatii efectuind doar citeva antrenamente cu Beldeanu fara a apuca sa evolueze nici macar un minut la „sperante“.

Oricum, era greu de crezut ca „exilul“ lui Baldovin va dura pina la finalul campionatului, el fiind un fotbalist credincios care umbla de vreo cinci ani dupa Gigi Netoiu. Poate ca tocmai de aceea a si fost ales sa plateasca oalele sparte de altii, Netoiu si Florin Marin fiind siguri ca Baldovin se va supune fara comentarii la orice decizie, lucru care de altfel s-a si intimplat.

Specializat in actiuni fulgeratoare care sa-i serveasca interesele de moment, „Comandantul“ a reusit si de aceasta data sa ne aiureasca, pentru ca nimeni nu mai intelege ce rost a avut trimiterea lui Baldovin la echipa de tineret din moment ce masura a fost revocata aproape imediat. Sa ne intelegem, am sustinut inca de la inceput ca daca sint vinovati printre jucatori pentru evolutiile slabe din meciurile cu FC Arges si Petrolul, nu era corect ca Baldovin sa fie singurul pus sa plateasca. Acum insa, ne dam seama ca totul nu a fost decit o strategie care s-a vrut „desteapta“ si sintem convinsi ca Baldovin stia ca nu o sa „intirzie“ prea mult printre copiii lui Beldeanu. Glumind putin, poate ca Adrian Baldovin ar merita si o recompensa din partea tandemului Netoiu – Florin Marin pentru ca a indurat exemplar exilul, servind astfel o cauza „nobila“. Ca doar nu se cadea ca Gigi Netoiu, in lipsa de „voluntari“, sa-l sanctioneze drastic tocmai pe „tatuca“ Florin Marin…

In alta ordine de idei, Universitatea se pomeni scoasa din nou cu forta pe taraba. Cel putin asa am inteles noi citind ieri in ProSport ca SIF Oltenia (prin vocea lui Dinel Staicu) vrea sa cumpere neaparat echipa. Cu toate acestea, cel care ar trebui sa vinda, Gigi Netoiu, s-a declarat surprins neplacut de toate aceste oferte care i se fac prin intermediul presei, sustinind ca, deocamdata, nici unul dintre cumparatorii care s-au propus, mai ales prin ziare, nu i-a demonstrat ca are si bani suficienti. Acum, noi nu bagam mina in foc pentru vorbele „Comandantului“, probabil ca adevarul este undeva pe la mijloc. Chiar si asa, ni se pare ca despre Universitatea se discuta ca si cum ar fi o marfa de contrabanda. Iar daca s-a ajuns deja in aceasta situatie, echipa nu mai are nici o scapare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS