14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu a fost o intilnire usoara“

„Nu a fost o intilnire usoara“

Echipa Romaniei de Cupa Davis a cistigat, cu scorul general de 5-0, intilnirea cu reprezentativa Austriei, desfasurata in Sala Sporturilor din Constanta, in cadrul turului al doilea al Grupei I a Zonei Euro-Africane. In urma acestei victorii, echipa Romaniei a obtinut, pentru al saptelea an consecutiv, calificarea in barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala a Cupei Davis.

Barajul se va juca in septembrie

Capitanul nejucator al echipei Romaniei, Florin Segarceanu, a spus ca nu se astepta la o victorie atit de categorica impotriva Austriei. „Intilnirea cu Austria nu a fost asa de usoara cum o arata scorul. Meciurile au fost destul de disputate si scorul putea fi altul. Meciul de baraj il vom juca in luna septembrie, iar daca tragerea la sorti ne va oferi statutul de gazda, atunci, probabil ca vom alege sa jucam pe zgura“, a precizat Segarceanu.

Austriecii, nemultumiti de rezultat

Capitanul nejucator al Austriei, Gunter Bresnik, a spus ca jucatorii austrieci ar fi meritat sa obtina macar un punct in intilnirea cu Romania. „Rezultatul final, 5-0, este unul nemeritat. Meciul lui Koubek cu Voinea si cel de dublu au fost foarte disputate si de aceea cred ca meritam cel putin un punct. Noua ne-a lipsit si Markus Hipfl, care este accidentat, dar ceilalti componenti ai echipei nu prea au fost in forma buna. Oricum, avem o echipa tinara, care ne da sperante de viitor“, a spus Bresnik.

Pavel si Voinea reincep seria turneelor

Andrei Pavel a mentionat ca urmatorul turneu la care va participa va fi cel de Master Series de la Monte Carlo. Pavel a spus ca este posibil sa nu participe la editia din acest an a turneului de la Wimbledon, pentru ca, exact in acea perioada, sotia sa, Simone, ar putea sa nasca. Gabriel Trifu a spus ca, pina la urmatoarea intilnire din Cupa Davis, care se va disputa in luna septembrie, el si Pavel nu vor mai juca impreuna la dublu, intrucit au un program diferit. La rindul sau, Adrian Voinea va intilni un tenisman venit din calificari, in primul tur al turneului ATP de la Estoril, dotat cu premii in valoare de 525.000 de dolari. Voinea a plecat duminica dimineata de la Constanta pentru a lua parte la turneul de la Estoril. Capii de serie ai turneului din Portugalia sint urmatorii: 1. Juan Carlos Ferrero (Spania), 2. Marat Safin (Rusia), 3. Carlos Moya (Spania), 4. Albert Costa (Spania), 5. Sjeng Schalken (Olanda), 6. Xavier Malisse (Belgia), 7. Felix Mantilla (Spania), 8. Alberto Martin (Spania).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS