14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDreptatea se face cu pumnul

Dreptatea se face cu pumnul

In etapa de la sfirsitul saptaminii trecute din cadrul campionatului judetean Dolj (Divizia D, Elita, Onoare), arbitrii au fost protagonistii unor incidente neplacute, ei fiind batuti, injurati si scuipati. De pilda, in minutul 40 al intilnirii dintre Progresul Teasc si Bulls Preajba (scor 0-7), arbitrul Adrian Ciorecan a eliminat doi jucatori de la echipa gazda. Unul dintre ei, Ion Mateescu, a refuzat categoric sa paraseasca terenul. Dupa citeva minute, in care a vazut ca arbitrul nu glumeste, Mateescu l-a lovit si injurat pe cavalerul fluierului. Mai mult, dupa ce jucatorul in cauza l-a lasat in pace, arbitrul a fost luat la pumni de spectatorii care au invadat suprafata de joc. Pina la urma, spiritele s-au linistit, insa brigada de arbitri nu a putut retine carnetele de joc si a plecat in graba fara sa-si primeasca baremul de joc.

De asemenea, la o alta partida din cadrul Categoriei Elita, Viitorul Cosoveni – Progresul Castranova (scor 1-1), spectatorii au invadat terenul in minutul 35 si s-au razbunat pe arbitri. „Centralul“ Madalin Asan si „asistentul“ Mihai Calinescu au simtit pe propria piele pumnii vigurosi ai spectatorilor din Cosoveni. Pentru injurii, arbitrul Asan a retinut legitimatiile a doi dintre cei mai recalcitranti fotbalisti de la gazde, M. Baie si M. Toma.

La un alt meci, Vinatorul Desa – Portul Bechet, nu arbitrii au luat bataie, ci jucatorii echipei vizitatoare. Portarul echipei oaspete, Marian Staicu, a fost lovit, dupa finalul partidei, de un spectator, iar un coechipier de-ai sai s-a trezit cu o bucata de lemn in cap. Incidentele din etapa de duminica vor fi analizate astazi de Comisia de Disciplina a AJF Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS