25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDenisa Costescu, campioana mondiala universitara

Denisa Costescu, campioana mondiala universitara

Romania s-a clasat pe locul trei la Campionatele Mondiale Universitare de cros desfasurate recent la Compostela (Spania). Echipa tarii noastre a fost alcatuita din Denisa Costescu (CSM – CS Olimp Craiova), Cristina Grosu (CSM Craiova – Astra Autocamioane Brasov), Alina Cucerzan (CSM Craiova – Dinamo) si Cristina Iloc Casandra (SC Bacau).

Cea mai buna performanta a obtinut-o atleta Denisa Costescu (absolventa a IEFS Cluj, in prezent studenta an I la FEFS Craiova – Kinetoterapie), eleva cunoscutului antrenor craiovean Eleodor Rosca cucerind medalia de aur in proba de 6.000 m.

Eleodor Rosca a spus: „Chiar daca este CMU, medalia de aur (la individual) a Denisei Costescu confirma ultimele rezultate ale ei, cit si stadiul actual de pregatire. Denisa, aflata doar de trei luni in Banie, se antreneaza cu constiinciozitate pentru urmatoarele competitii internationale: Cupa Europei si Campionatul European – senioare.“

In concursul de ekkiden de la Seul, Romania s-a clasat pe locul VI, cea mai buna performanta a atletelor care au alcatuit reprezentativa tricolora a fost obtinuta de Daniela Petrescu (CSM Craiova – Dinamo) – locul II pe schimb. Din delegatia Romaniei, condusa de antrenorul emerit Ion Bura (Pandurii Tirgu Jiu), a mai facut parte si Luminita Gogirlea (Pandurii Tirgu Jiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS