13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona vrea sa se razbune

Barcelona vrea sa se razbune

Mansa a doua a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor va debuta in aceasta seara cu meciurile Bayer Leverkusen – Liverpool si CF Barcelona – Panathinaikos Atena. Cele doua partide vor incepe la ora 21.45, iar intilnirea de pe stadionul „BayArna“ din Leverkusen va fi transmisa in direct de Pro TV. Rezumatul ambelor meciuri care se disputa astazi va fi difuzat, dupa miezul noptii, de acelasi post de televiziune.

Chiar daca a invins in tur cu 1-0, prin golul marcat de Riise in minutul 44, Liverpool nu a luat o optiune serioasa in privinta calificarii, Bayern Leverkusen dovedindu-se a fi, pe parcursul acestei editii a Ligii Campionilor, una dintre echipele care se dezlantuie in propriul fief si inscrie multe goluri. Speram ca, spre deosebire de prima mansa, meciul din aceasta seara sa ofere si ceva spectacol, desi Liverpool este recunoscuta ca fiind o formatie care stie sa practice antijocul pentru a mentine un rezultat favorabil.

In celalalt meci din mansa a doua a sferturilor de finala ale celei mai importante competitii fotbalistice europene intercluburi, CF Barcelona va primi pe stadionul „Nou Camp“ replica echipei Panathinaikos Atena. In tur, formatia elena a cistigat pe arena „Apostolos Nikolaidis“ cu 1-0, prin golul marcat din penalti de Basinas (’79). Fotbalistii catalani sint hotariti sa razbune aceasta infringere, mai ales ca lovitura de pedeapsa transformata de Basinas a fost acordata eronat de arbitrul norvegian Terje Hauge, in urma unei deposedari regulamentare in careu a lui Abelardo asupra lui Kolkka.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS