14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv vrea sa dea lovitura

Extensiv vrea sa dea lovitura

Cupa Romaniei, sferturi de finala: Extensiv – Steaua
• Stadion „Nicolae Dobrin“, Pitesti, ora 16.00.
• Formatii probabile:
Extensiv: Stoianov – Mieila, Cotora (Ciuca), Panc – Laczko, Vancea, Badea, D. Radoi, Malaele – Murgan, Musat. Antrenor: S. Cirtu.
Steaua: M. Tudor – Fl. Dumitru, Mutica, Baciu, P. Stoica – Cristescu, M. Radoi, Lincar, Trica – Raducanu, Neaga. Antrenor: V. Piturca.
• Vor arbitra: S. Corpodean – M. Beudeanu, S. Hincu. Observatori: D. Ionescu, C. Sorescu.
• Celelalte partide (ora 16.00): FC Brasov – Dinamo (se joaca la Buzau), FC Bihor – Rapid (Medias), Astra – Ceahlaul (Brasov).

Stadionul din Pitesti gazduieste astazi, de la ora 16.00, partida dintre Extensiv si Steaua, din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei. Campioana en-titre porneste favorita in intilnirea de astazi, mai ales ca este o specialista a fazelor finale ale Cupei Romaniei, cistigind, de-a lungul anilor, de nenumarate ori acest trofeu. Pe linga traditie, Steaua are si un lot superior celui din Parcul „Romanescu“, insa baietii lui Sorin Cirtu sint decisi sa-si joace sansa, asa cum au facut-o si cu o alta echipa din Capitala, FC National, sau cu Gloria Bistrita, in fazele anterioare ale Cupei Romaniei. Chiar daca au amintiri deloc placute din orasul care va gazdui disputa, fiind invinsi simbata de divizionara B locala, International, fotbalistii Extensivului spera sa faca un meci frumos astazi la Pitesti si chiar sa dea marea lovitura. Disputa va fi si o reintilnire intre jucatorii Extensivului si actualii stelisti Cristescu, M. Radoi si Raducanu, care au imbracat si ei cindva tricoul gruparii din Parcul „Romanescu“. Despre aceasta partida, antrenorul Sorin Cirtu a spus: „Indiferent de momentele dificile pe care le traverseaza, Steaua este totusi campioana tarii si are jucatori valorosi, capabili sa-si revina oricind. Apoi, si echipele din Divizia A se tem de meciurile cu Steaua, asa ca noi, care venim din esalonul secund, sintem constienti ca plecam cu sansa a doua. Din punctul nostru de vedere, as vrea ca Steaua sa-si revina de joi incolo, iar miine (astazi – n.r.) sper sa profitam de orice sansa care ni se ofera. Ar fi frumos sa ne calificam in dauna echipei campioane.“

Oltenii au plecat ieri la Pitesti si si-au stabilit „cartierul general“ la hotelul Muntenia. Conducerea tehnica a Extensivului nu il poate utiliza pe atacantul Neagoe (suspendat), iar Lucian Cotora este incert, dupa accidentarea suferita in partida de simbata trecuta. La rindul sau, tehnicianul Stelei, Victor Piturca, nu il poate utiliza pe Mitrita, care a fost eliminat in meciul de la Bistrita. In schimb, revine atacantul Claudiu Raducanu, care si-a ispasit cele doua etape de suspendare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS