18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVine SIF? Pleaca Netoiu?

Vine SIF? Pleaca Netoiu?

Infidel, Gigi Netoiu i-a mai tradat o data pe olteni. Cel putin asa au considerat cei 5.000 de oameni prezenti simbata pe „Ion Oblemenco“. Daca ar fi sa-l ascultam pe Florin Marin, Universitatea a prins o zi slaba. Din nefericire pentru actualii conducatori ai clubului, nimeni nu pare dispus sa creada asa ceva, suporterii afirmind ca s-au saturat de bazaconiile lui „Flocea“, servite cu nonsalanta atunci cind echipa pierde rusinos.

Oricum, e greu de presupus ce urmareste Netoiu in acest retur. Avem impresia uneori ca singurul obiectiv al „Comandantului“ era sa bata Steaua, sarcina fiindu-i trasata probabil de prietenii sai dinamovisti. Curios este si Florin Marin pe care Gigi Netoiu l-a tinut uneori cu forta la echipa, botezindu-l chiar „manager general“. Fara suparare, dar pentru Universitatea e prea putin sa joace fotbal doar cu Steaua si citeodata cu Rapid…

Interesanta este si povestea cu intentia SIF Oltenia de a prelua clubul. Oficial, actionarii de la SIF ar fi fost de acord sa demareze negocierile cu Netoiu. Neoficial, se pare ca ei ar fi dispusi ca societatea sa-i ofere „Comandantului“ vreo doua milioane de dolari in schimbul echipei. Probabil ca suma nu va fi in masura sa satisfaca pretentiile lui Gigi Netoiu, zvonindu-se ca solicitarea va fi cu siguranta dubla. Dar, ca in orice afacere aflata in stadiul de intentie, valoarea unei eventuale tranzactii se va negocia si, deocamdata, acest lucru nu are prea mare importanta.

A surprins insa iesirea fulgeratoare la rampa a SIF-ului. Intr-adevar, Dinel Staicu, considerat adevaratul conducator al SIF Oltenia, mai incercase cu citeva luni in urma sa cumpere Universitatea, dar parca acum povestea este mult mai serioasa. Si, ca sa fim cinstiti, presupunem ca nici Gigi Netoiu nu e complet nestiutor, desi a afirmat cu jumatate de gura ca habar n-are de intentia SIF Oltenia.

Din punctul nostru de vedere, „Comandantul“ a dat semnale acolo unde era nevoie ca vrea sa vinda. Iar aparitia imediata pe piata a SIF-ului nu este intimplatoare. Tocmai pentru ca Gigi Netoiu a constatat in citeva rinduri ca nici un om de afaceri nu ii va plati prea mult pe actuala echipa, SIF-ul a fost bagat „in circulatie“. Altul este acolo regimul banilor si, intr-un fel, nimeni nu se va simti mai sarac indiferent de pretul final al afacerii daca ea se va finaliza. Oricum, dupa rezultatele aiurite din ultimele doua etape, se pare ca orice schimbare este binevenita la Universitatea. Ar fi fost insa de dorit sa existe mai multe variante, nu doar una singura, cea a SIF Oltenia, pentru a putea cintari ofertele din punct de vedere pur fotbalistic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS