13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii sint din ce in ce mai putini

Pandurii sint din ce in ce mai putini

„Baieti, cred ca trebuie sa schimbam ramura sportiva, sa trecem la handbal!“, a exclamat Emil Sandoi dupa ce i-a numarat pe jucatorii prezenti la antrenamentul de ieri-dimineata. Doar 12 au fost cei care au raspuns prezent la prima sedinta de pregatire a zilei, restul fiind accidentati, nerefacuti dupa operatii sau bolnavi de gripa.

Dupa victoria cu 5-1 in meciul cu „U“ Cluj, obtinuta cam tot in aceleasi conditii vitrege, echipa Pandurii trebuie sa se pregateasca acum pentru doua jocuri foarte grele in deplasare, la Arad si la Oradea. Vintilescu si Iulian Stefan vor lipsi de la meciul cu UTA, ei fiind suspendati. Pe linga mai vechile accidentari ale jucatorilor Litoiu, Serbanoiu, Arcanu, Cioara, Rotaru si Braia, dupa meciul cu clujenii, inca trei fotbalisti si-au anuntat indisponibilitatea. Este vorba de Nicola si Vintilescu, care au contactat virusul gripei, precum si de mijlocasul Dica (dureri la glezna). Daca in cazurile lui Serbanoiu, Cioara si Rotaru lucrurile stau ceva mai bine, acestia putind in curind sa isi reia antrenamentele, Arcanu si Litoiu trebuie sa se opereze. Atacantul Ion Litoiu se va opera chiar astazi, deoarece accidentarea sa la genunchi a fost destul de grava, iar interventia chirurgicala nu mai suporta aminare. Desi nu s-a accidentat in ultima vreme, Arcanu a acuzat dureri la genunchi, el avind o ciupitura de menisc care necesita, de asemenea, o interventie chirurgicala.

Presedintele clubului Pandurii Lignitul Tirgu Jiu, Ion Vulpe, a spus ca Emil Sandoi trebuie sa se descurce la urmatoarele meciuri si cu jucatorii de rezerva pentru ca are 24 de fotbalisti in lot. Presedintele gorjenilor a mai afirmat ca acesta este, de fapt, motivul pentru care a insistat intotdeauna pentru intinerirea lotului: „Trebuie sa crestem si alti jucatori care sa poata face fata meciurilor de Divizia B. Eu am fost de acord cu hotarirea lui Sandoi de a renunta la serviciile unora dintre jucatori si de a aduce tineri de la echipele de juniori.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS