12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAmicalul Romania - Ucraina se disputa astazi la Constanta

Amicalul Romania – Ucraina se disputa astazi la Constanta

• Titularii din linia noastra de atac sint indisponibili • Echipele de tineret vor juca si ele, la Medgidia

Partida dintre reprezentativele de seniori ale Romaniei si Ucrainei face parte din programul de pregatire al Nationalei noastre intocmit de selectionerul Anghel Iordanescu pentru preliminariile Campionatului European din 2004. Din pacate, „Generalul“ nu va putea folosi in amicalul de astazi linia ofensiva pe care, probabil, o va utiliza in meciurile oficiale si care este alcatuita din Adrian Ilie, Marius Niculae si Viorel Moldovan. Avind probleme medicale de mai multa vreme, Adi Ilie si Marius Niculae nu au fost convocati pentru partida cu Ucraina, in timp ce Moldovan s-a prezentat la lot, dar tot accidentat. La aceasta lista de indisponibilitati s-a adaugat si mijlocasul lui Dinamo Kiev, Tiberiu Ghioane, care sufera de o compresiune de menisc la piciorul sting. Internationalul de tineret al Otelului Galati, Sorin Ghionea, a fost ales de Iordanescu pentru a-l inlocui pe Ghioane in lotul Romaniei, in timp ce Daniel Pancu, Claudiu Niculescu si Catalin Cursaru au fost convocati pentru a-i substitui pe Ilie, Niculae si Moldovan.

Tineretul joaca la Medgidia

Partida de tineret dintre reprezentativele Romaniei si Ucrainei se va juca tot astazi, de la ora 14.00, pe stadionul „Municipal“ din Medgidia. Selectionerul tinerilor tricolori, Ion Moldovan, ar putea trimite in teren urmatoarea formatie: Hutan (Curca) – Bandi, Maftei, C. Lazar, Maxim – Grigorie, Paraschiv, Ov. Petre, V. Munteanu – Zicu, O. Chihaia (Baltoi). Acest meci va fi arbitrat la centru de bulgarul Kamen Aleksiev, care va fi ajutat de asistentii Marian Toader si Aurel Onita.

Alte meciuri amicale

Pe linga meciul Romania – Ucraina, astazi si miine se vor mai disputa alte partide amicale ale selectionatelor care se pregatesc fie pentru CM 2002, fie pentru preliminariile CE 2004. Programul acestor meciuri este urmatorul: Georgia – Africa de Sud, Bosnia Hertegovina – Macedonia, Estonia – Rusia, Polonia – Japonia, Liechtenstein – Irlanda de Nord, Moldova – Ungaria, Senegal – Bolivia, Austria – Slovacia, Croatia – Slovenia, Arabia Saudita – Uruguay, Suedia – Elvetia, Malta – Andorra, Argentina – Camerun, Tunisia – Norvegia, Albania – Azerbaidjan, Luxemburg – Letonia, Tara Galilor – Cehia, Irlanda – Danemarca, Olanda – Spania, Franta – Scotia, Germania – SUA, Anglia – Italia, Grecia – Belgia, Portugalia – Finlanda, Brazilia – Iugoslavia, Ecuador – Bulgaria, Costa Rica – Maroc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS