14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCine ne-a furat caciula?

Cine ne-a furat caciula?

Este greu de explicat ce s-a intimplat cu Universitatea la Pitesti. Apatia din jocul oltenilor a surprins, mai ales ca echipa venea dupa un meci foarte bun realizat in compania Stelei. Plecati in numar mare spre Trivale, suporterii din Banie s-au trezit ca vad niste jucatori, hai sa le spunem olteni, care parca abia asteptau ca Argesul sa inscrie si sa se termine odata chinul de pe stadionul proaspat botezat „Nicolae Dobrin“.

„Admirindu-i“ pe Iacob si pe Barcauan cum se incrucisau in permanenta cu fata la poarta noastra de parca uitasera traseele folosite cu Steaua, observindu-l pe Florin Marin mult mai linistit ca de obicei, considerind ca o gafa aidoma celei comise de Burca la faza golului se produce rar chiar si pe maidan si sesizind ca Gigi Netoiu a parasit mai devreme tribuna de parca stia ca nu vom egala niciodata, oamenii si-au pus intrebarea daca nu cumva Universitatea a tinut cu tot dinadinsul sa bata Argesul. Unii au mers mai departe si au facut legatura dintre punctele pierdute duminica la Pitesti si victoria noastra obtinuta la Bistrita, presupunind ca atunci Jean Padureanu ar fi decis sa-i faca un serviciu bunului sau amic Florin Halagian.

Din punctul nostru de vedere, sintem dispusi sa acceptam ca in Trivale am prins o zi nefericita. Se mai intimpla, chiar si la case mai mari. Totusi, nu l-am inteles pe Fane Preda – care, altfel, a aparat din nou exceptional – cind s-a pomenit urlind ca e „furaciune“ si nu „blat“, portarul Universitatii incriminind un banal fault produs la centrul terenului, care, pasamite, ar fi fost fluierat invers, adica in favoarea pitestenilor. Facind legatura cu un alt eveniment, cel putin la fel de „important“, ne-am fi asteptat ca Fane sa urle mai degraba la Danciu si sa-l intrebe de ce a sutat in peluza din lovitura libera pe care – na minune! – Balaj nu a ezitat sa ne-o acorde in ultimele minute, din apropierea portii argesene, lamurindu-ne ca in ecuatia meciului cel putin solutia „furaciune“ nu isi gasea locul.

Prin urmare, Fane Preda ar putea recunoaste barbateste ca am jucat prost. Daca el considera ca a ramas fara caciula la Pitesti, in mod sigur nu i-a furat-o nimeni. Eventual, a uitat-o pe undeva, i-au ascuns-o altii sau, ca sa glumim, poate a plecat chiar Gigi Netoiu cu ea atunci cind a parasit stadionul prin minutul 85.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS