31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie categorica pentru Pandurii

Victorie categorica pentru Pandurii

Intr-un singur meci, gorjenii au inscris aproape jumatate din golurile pe care le-au marcat pina acum

Pandurii – „U“ Cluj 5-1

• Stadion „Municipal“, spectatori: 5.500.

• Au marcat: Ad. Popescu ‘4, ’50, Vintilescu ’30, Trofin ’44, Amzucu ’87 / Pacurar ’90.

Pandurii: Hirsu 6 – Amzucu 7; Nicola 6,5 (’70, Lepadat); R. Radoi 6 – Cr. Popescu 6,5; Dica 6; I. Stefan 7 (’79, Bobina); Nicolaescu 6; Trofin 6,5 – A. Popescu 7; Vintilescu 6,5 (’63, R. Voinea 6,5). Antrenor: E Sandoi.

Universitatea: Piglisan 5 – Damian 5; Dilbea 5,5 (’60, Budeanu 5); Szilaghi 6; Matei 5 – Vasiie 6; Giurgiu 5; Pacurar 6; Cocis 5 (’76, C. Pop ); Costea 5,5 (’60, Boerean 6) – C. Prodan 5,5. Antrenor: D. Anca.

• Au arbitrat: D. Vlad 6 – Bela Szoke – 7 si Marian Toader 7.

• Avertismente: I. Stefan, Vintilescu / Dilbea, Damian.

Teama cu care jucatorii de la Pandurii abordau partida cu Universitatea Cluj s-a dovedit a fi nejustificata, avind in vedere proportiile scorului. Fotbalistii de la Pandurii au reusit sa inscrie cam jumatate din golurile pe care le-au marcat pina acum. O alta bucurie a antrenorului Emil Sandoi este aceea ca virfurile echipei sale incep sa isi faca datoria: „Este pentru prima oara in acest sezon cind reusim sa cistigam de o maniera categorica. Ma bucur ca, in sfirsit, si atacantii nostri au marcat. Daca stam bine sa ne gindim, am reusit sa inscriem intr-un singur meci aproape jumatate din golurile pe care le-am marcat pina acum. Echipa a avut o prestatie buna, cu citeva momente mai slabe la inceputul reprizei a doua, cind s-a instalat o anumita stare de automultumire, avind in vedere ca scorul era de 3-0 la pauza.“

Trei dintre cele cinci reusite ale meciului de simbata au fost trecute in dreptul atacantilor Adi Popescu si Vintilescu, primul fiind si golgheterul echipei, cu sase goluri inscrise pina acum. Celelalte goluri au fost marcate de Trofin si de Amzucu, acesta din urma, care este capitanul echipei, dedicind golul sotiei sale si celor doua fetite. Emil Sandoi s-a dovedit inspirat, folosindu-l la mijlocul terenului pe Iulian Stefan, cel care a facut cel mai bun joc din acest campionat, el fiind initiatorul a doua dintre fazele de gol ale echipei gazda. Jocul sau bun a fost laudat de antrenorul Sandoi, care n-a ezitat sa aprecieze si evolutia portarului Dorin Hirsu, cu toate ca acesta a incasat primul sau gol din retur. „Dorin a reusit sa scoata si citeva mingi clare de gol. Imi pare rau pentru el, pentru ca ar fi putut sa-si pastreze invincibilitatea mai mult timp“, a spus Sandoi.

Tot la capitolul reusite dupa acest joc se poate inscrie si spectacolul creat de echipa Pandurii pentru suporterii prezenti in tribune, spectacol de absenta caruia presa s-a plins in ultima vreme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS