23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv a invins-o greu pe Olimpia

Extensiv a invins-o greu pe Olimpia

Extensiv – Olimpia 3-1

• Stadion „Extensiv Parc“, spectatori: 1.500.

• Au marcat: Musat ’18, Radoi ’37 (p), Badea ’88 / Dragomir ’41.

Extensiv: Stoianov 6 – Cotora 6; Ciuca 6; Panc 6 – Laczko 6; Murgan 6; Vancea 6 (’82, Stamin); Badea 7; Radoi 6,5 – Musat 6,5; Neagoe 6 (’73, Buca 6). Antrenor: S. Cirtu.

Olimpia: Suciu 6 – Balau 5,5; Zahariuc 6; Chioreanu 5,5 – Gorga 5,5 (’75, Bozdog 5); Condor 6; Dragomir 3; Tempfli 6; Batin 5,5 (’55, Zofi 5,5) – Fabian 6 (’66, Ignat 5,5); Ilea 3. Antrenor: G. Both.

• Au arbitrat: C. Constantinescu 6 – D. Nasturescu 7, V. Bostina 7. Observator: Gh. Constantin.

• Avertismente: Vancea, Badea, Ciuca / Balau, Dragomir (2), Ilea (2), Bozdog.

• Eliminari: Ilea ’45, Dragomir ’80.

Oltenii au inceput bine meciul de simbata, reusind sa deschida scorul prin Musat (’18). Dupa numai un minut, a venit replica oaspetilor, Condor, singur cu portarul Stoianov, irosind o imensa ocazie de gol. In minutul 28, Zahariuc a avut posibilitatea de a restabili egalitatea, cind a expediat un sut puternic de la 30 de metri. De aici incolo, meciul a devenit tensionat, arbitrul fiind nevoit sa apeleze la cartonasele de ambele culori. Dorin Radoi a marit avantajul pentru olteni, dintr-o lovitura de pedeapsa, insa, in finalul primei reprize, Dragomir a redus din diferenta.

In partea a doua a meciului, desi au fost in superioritate numerica, satmareanul Ilea fiind eliminat in minutul 45, pentru un fault asupra lui Laczko, craiovenii s-au chinuit pe teren. Este adevarat ca Olimpia, care nu sta deloc bine in clasament, s-a batut pentru fiecare minge, de multe ori peste limitele regulamentului, sperind ca totusi va obtine un rezultat pozitiv in Banie. Iluziile lor au fost spulberate in finalul intilnirii, cind Extensiv s-a distantat pe tabela.

La meci a fost prezent si Pavel Sola, mijlocasul care s-a transferat in iarna la FC Bihor. Cum echipa sa a stat in runda de simbata, Sola a venit sa-si vada la lucru fostii coechipieri. Cel mai bun fotbalist al Olimpiei a fost Florin Fabian, care a jucat citiva ani si la FC Extensiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS