10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMeci decisiv pe „El Riazor“

Meci decisiv pe „El Riazor“

Faza secunda a grupelor Ligii Campionilor se va incheia in aceasta seara, o data cu disputarea meciurilor contind pentru etapa a sasea a grupelor C si D. Toate partidele vor incepe la ora 21.45, iar intilnirea de pe stadionul „El Riazor“ dintre Deportivo La Coruna si Bayer Leverkusen va fi transmisa in direct de Pro TV. Rezumatul celor patru meciuri din aceasta seara va fi difuzat, dupa miezul noptii, de acelasi post de televiziune.

Doua dintre formatiile din grupa C au scapat de griji inainte de disputarea ultimei runde. Real Madrid a acumulat 15 puncte in cinci meciuri si este calificata deja in turul urmator, in timp ce Sparta Praga, care are la activ doar trei puncte, nu se mai poate gindi la continuarea cursei europene. Celelalte echipe din grupa C, Panathinaikos Atena (sapte puncte) si FC Porto (patru puncte), se vor lupta de la distanta pentru ocuparea locului care asigura accesul in fazele superioare ale celei mai importante competitii fotbalistice europene intercluburi. Pentru a merge mai departe in aceasta competitie, FC Porto trebuie sa cistige meciul pe care il va juca, in deplasare, cu Sparta Praga, iar Real Madrid sa o invinga pe Panathinaikos. In acest caz, FC Porto si Panathinaikos ar avea acelasi numar de puncte (sapte), dar gruparea portugheza ar beneficia de avantajul superioritatii in meciurile directe (0-0 la Atena si 2-1 la Porto).

In grupa D, lucrurile sint si mai complicate, doar una dintre cele patru formatii nefiind implicata in lupta pentru calificarea in turul urmator. Juventus, care a acumulat patru puncte in cinci etape, a incheiat deja conturile cu Liga Campionilor, in timp ce Deportivo La Coruna (zece puncte), Arsenal Londra (sapte puncte) si Bayer Leverkusen (sapte puncte) tintesc unul dintre cele doua locuri din ierarhia acestei grupe care asigura accesul in fazele superioare. In aceasta seara, in ultima etapa a grupei D, sint programate partidele Juventus Torino – Arsenal Londra si Deportivo La Coruna – Bayer Leverkusen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS