17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLignitul Tirgu Jiu - Dacia Pitesti 31:22

Lignitul Tirgu Jiu – Dacia Pitesti 31:22

Meciul de debut al echipei gorjene de handbal Lignitul Pinoasa in fata propriilor suporteri a fost unul foarte usor pentru elevii antrenorilor Florin Voiculescu si Mircea Pasek. Acestia au reusit o victorie clara, cu 31-22, in fata unei formatii parca resemnate cu retrogradarea. Dacia Pitesti nu a reusit sa acumuleze decit cinci puncte in toate meciurile disputate in tur si in Cupa Romaniei.

In fata a peste 600 de spectatori, intregul lot al echipei gorjene a fost rulat in teren, ocazie pentru noul antrenor Florin Voiculescu de a-i cunoaste mult mai bine pe jucatori. Acesta s-a declarat multumit de primul meci al sau pe banca tehnica a echipei din Tirgu Jiu, dar si de sustinerea de care se bucura echipa in rindul suporterilor. S-a evidentiat, ca de obicei, portarul Moraru, care in primele 15 minute a avut sase interventii bune in situatii de unu la unu. Lignitul Pinoasa a beneficiat si de patru lovituri de la sapte metri, doua ratate de Ciprian Alesu si doua marcate de Liviu Andries.

Ca de obicei, galeria formatiei gorjene a fost la inaltime producind un spectacol la care si-a adus contributia si fanfara orasului. O nota proasta insa pentru intreruperea jocului din cauza unei defectiuni la tabela electronica a salii, aceasta fiind foarte veche si creind astfel de probleme si in jocuri anterioare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS