24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal cu lingurita

Fotbal cu lingurita

IS Cimpia Turzii – Extensiv 1-0

• A marcat: Negut ’55.
Industria Sirmei: Ceclan – Foro, Simon, A. Rus, Kiss – Oncica (’88, Kallai), Bratu, Timar, Sighisan (’46, Negut) – Anca, Mutiu (’74, Gatea). Antrenor: Ad. Coca.
Extensiv: Stoianov – Mieila, Cotora, Ciuca (’66, Musat) – Ghindeanu, Laczko, Badea, Panc (’53, Vancea), Buca (’36, D. Radoi) – Murgan, Neagoe. Antrenor: S. Cirtu.
• Au arbitrat: Fl. Chivulete 6 – A. Stanescu 6,5; P. Terteleac 6,5. Observator: A. Huzu.
• Filmul golului: min. 55, 1-0: Bratu a centrat in careu, iar Negut a reluat cu capul in plasa.

Partida de la Cimpia Turzii a fost una extrem de slaba, ambele echipe reusind cu mare greutate sa construiasca doua-trei actiuni ofensive. Este adevarat ca arbitrul bucurestean Florin Chivulete a fragmentat foarte mult jocul, el acordind fault pentru orice contact intre jucatori. Cavalerul fluierului, implicat nu demult in scandalul folcloristelor de la Piatra Neamt, a dictat chiar si doua-trei faulturi intr-un minut. Pina la final, Chivulete a acordat nu mai putin de zece avertismente fotbalistilor. Din acest motiv, partida a fost intrerupta de nenumarate ori, de acest lucru profitind din plin echipa gazda. Mai mult, cei de la Industria Sirmei au practicat un joc dur, fiind interesati sa cistige partida prin orice mijloace. In aceste conditii, oltenii lui Sorin Cirtu nu au reusit sa se impuna in disputa de simbata, evolutia lor fiind departe de ceea cu care ne obisnuisera in ultima perioada. Unele voci din anturajul gazdelor afirmau dupa meci ca, indiferent de adversari, Industria Sirmei nu putea rata ocazia de a-si trece inca trei puncte in cont.

In afara golului, „sirmarii“ au mai avut citeva ocazii de a marca, in timp ce oltenii au contabilizat doar o singura actiune ofensiva, prin Ghindeanu, in minutul 16. In runda urmatoare, Extensiv va juca, pe propriul teren, cu Olimpia Satu Mare, formatie clasata pe ultimele locuri in clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS