26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportInvestitii in baza materiala la CS Pandurii

Investitii in baza materiala la CS Pandurii

Atletele si luptatoarele de la Clubul Sportiv Pandurii vor avea ocazia sa se pregateasca in curind si in sala de fitness a clubului. Conducerea de la Pandurii a amenajat in incinta hotelului Sport o sala moderna, care a fost inaugurata marti. Antrenorul emerit Ion Bura, directorul adjunct al clubului sportiv Pandurii Tirgu Jiu, a spus ca investitia a fost suportata in totalitate de club si ca s-au cautat cele mai bune solutii pentru ca spatiile din incinta hotelului sa fie folosite pentru pregatirea sportivilor: „Desi se confrunta cu greutati, conducerea clubului a reusit sa gaseasca solutii de finantare si sa demonstreze ca spatiile bine folosite pot deveni loc de pregatire a sportivilor sau de desfasurare a unor activitati cu caracter sportiv. In cazul de fata este vorba de sportul pentru toti pentru ca, iata, la hotelul Sport va functiona o sala de fitness care va functiona zilnic in cadrul clubului Pandurii. Si nu va functiona doar pentru sportive, ci pentru toate femeile care se gindesc la silueta si sanatatea lor.“

Sala de fitness inaugurata recent a fost amenajata in incinta unei foste sali de sedinte, spatiul fiind marit prin desfiintarea arhivei clubului. Angajatii CS Pandurii au lucrat si la amenajarea vestiarelor si a dusurilor, iar in curind vor inaugura aici si o sauna. Directorul Ion Bura a spus ca actiunea nu este singura de acest gen, pentru ca, la sfirsitul anului trecut, a inceput la CS Pandurii o alta actiune de anvergura constind in construirea de vestiare pentru atleti si amenajarea salii de lupte. Antrenorii au muncit atunci cot la cot cu sportivii si angajatii clubului pentru a construi vestiare, dusuri si chiar si o sala de mese, toate acestea intr-un spatiu nefolosit aflat sub tribuna Stadionului Municipal. Tot atunci a fost reamenajata sala de lupte, care beneficiaza, de asemenea, de vestiare noi. Lucrarile vor continua si in aceasta zona a clubului, cu finisarea vestiarelor atletilor si amenajarea unei saune.

Antrenorul Ion Bura este optimist in ceea ce priveste realizarea unei baze materiale adecvate pentru sportivii care se pregatesc la CS Pandurii: „In atentia noastra ramine totusi sportul de performanta si de aceea vom continua sa construim tot ceea ce trebuie pentru a asigura conditii cit mai bune de antrenament pentru toate sporturile. Vom continua ceea ce am inceput anul trecut cu vestiarele atletilor si luptatorilor, dar vom amenaja in curind si o sala de pregatire pentru boxerii care se pregatesc la sectia noastra.“ Chiar daca sint antrenori emeriti, atit Ion Bura, cit si Alexandru Motorga au luat parte activ la lucrarile de construire si amenajare a noilor vestiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS