21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Voiculescu este noul antrenor al echipei Lignitul Pinoasa

Florin Voiculescu este noul antrenor al echipei Lignitul Pinoasa

Conducerea echipei de handbal masculin Lignitul Pinoasa l-a numit in functia de antrenor principal pe bucuresteanul Florin Voiculescu. Acesta a fost prezentat echipei la antrenamentul desfasurat marti seara in Sala Sporturilor si il va inlocui pe fostul antrenor Constantin Niculescu, al carui contract cu clubul a expirat.

Antrenorul Florin Voiculescu s-a nascut la Calarasi, a jucat handbal la Stiinta Bacau si a absolvit cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea handbal si baschet. Voiculescu a pregatit nationala de juniori a Romaniei pe parcursul a 16 ani, 1980 – 1996, iar in acea perioada a lucrat si cu patru jucatori de la Lignitul Pinoasa, Alesu, Sandru, Sut si Eremia. Ultimele echipe pe care le-a antrenat au fost RATB Bucuresti (echipa de fete din prima liga) si Dacia Pitesti, echipa pe care a promovat-o in Liga Nationala.

Noul antrenor a declarat ca nu a semnat cu formatia gorjeana decit pina la incheierea actualei editii de campionat. In ceea ce priveste obiectivul echipei Lignitul Pinoasa, Florin Voiculescu spune ca nu a stabilit cu conducerea acest aspect, dar ca „este greu pentru o nou promovata sa atace din primul an de Liga un loc de Cupa Europeana“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS