14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAmenintari cu moartea?!

Amenintari cu moartea?!

Daca se mai indoia cineva ca fotbalul romanesc este condus de o mafie in adevaratul sens al cuvintului, Gheorghe Stefan de la Piatra Neamt i-a lamurit pe toti ca el si majoritatea celorlalti asa-zisi investitori providentiali nu se dau in laturi sa-si apere prin orice mijloace teritoriul. Citim, iata, ca „Pinalti“ a luat-o razna marti, cind se judeca partida Ceahlaul – Dinamo, trecind la amenintari grave, cel vizat fiind – surpriza mare! – bossul LPF, Dumitru Dragomir. Ar fi fost floare la ureche daca Mitica era santajat, spre exemplu, cu detronarea de la sefia LPF, numai ca, daca ar fi sa dam crezare unor colegi care au tras cu urechea la o anumita usa, Dragomir s-a trezit cu niste amenintari in cel mai pur stil mafiot, cu trimiteri in primul rind la familia sa! Invitat sa comenteze incidentul, „Pinalti“ a negat in stilu-i caracteristic, admitind ca niste injuraturi au fost, dar ca nu a zis nimic grav de copilul lui Dragomir, Bogdan.

Inconjurindu-se in ultimul deceniu mai ales de personaje ca Gheorghe Stefan, Dumitru Dragomir ar fi trebuit sa-si dea seama ca, mai devreme sau mai tirziu, acestia isi vor lua nasul la purtare si vor fi greu de strunit. Bunaoara, „Pinalti“, aparut cu vreo zece ani in urma ca un umil investitor la Piatra Neamt, crede acum ca fotbalul romanesc incepe si se termina cu el si cu Ceahlaul. Zice ca finanteaza dezinteresat fotbalul, ca a pierdut enorm, desi nu-l prea crede nimeni si multi stiu chiar ca a facut saci cu bani de pe urma Ceahlaului, o echipa care, in mod normal, nu ar avea ce cauta in prima divizie.

Vazindu-si teritoriul amenintat si simtindu-se tradat chiar de cel care l-a protejat ani de-a rindul, Stefan s-a transformat practic intr-o fiara. Este dispus, iata, sa sfisie pe oricine si nu vrea sub nici o forma sa-si piarda pozitia de mic sef al campionatului. Daca ar fi sa credem toate balivernele pe care le debiteaza, nu-l intelegem pe Pinalti de ce a devenit asa nervos pe cei care intentioneaza sa-l dea afara pe buna dreptate din fotbal, din moment ce pe acest teritoriu a pierdut, cum singur a spus, munti de bani. Realitatea este, bineinteles, alta si Gheorghe Stefan stie ca fara footbal ar deveni rapid un ilustru necunoscut dintr-un orasel moldav, ignorat de televiziunile care l-au transformat peste noapte intr-un mic Berlusconi al Romaniei.

Oricum, fara sa fie si el vreun sfint, asteptam reactia lui Mitica Dragomir. In mod sigur, seful LPF nu va sta cu miinile in sin si, daca este adevarat ca Stefan i-a amenintat copilul, Mitica va sti sa se razbune cu virf si indesat. In fond, oameni ca „Pinalti“, inventati dupa ’89, cred ca in Romania tot ce zboara se maninca, pe cind Dragomir este un tip mult mai abil, care stie ce inseamna puterea si banii de vreo 30 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS