17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDistractie cu juniorii

Distractie cu juniorii

Extensiv – „Poli“ Timisoara

• Stadion „Extensiv Parc“, simbata, ora 11.00.
Extensiv (formatia probabila): Stoianov – Ghindeanu, Mieila, Cotora, Ciuca, Panc – Laczko, Badea, Radoi – Murgan, Neagoe. Antrenor: S. Cirtu.
• Vor arbitra: S. Captan – D. Burloiu (ambii din Galati), Al. Drogeanu (Braila). Observator: G. Ionescu (Bucuresti)

FC Extensiv debuteaza in returul campionatului esalonului secund cu un meci mai usor decit se asteptau toti cei implicati la gruparea din Parcul „Romanescu“. Astazi, de la ora 11.00, Neagoe, Badea, Cotora, Mieila si ceilalti olteni se vor afla fata in fata cu niste juniori cvasinecunoscuti de la Politehnica Timisoara. In aceste conditii, baietii lui Cirtu vor zburda pe teren, singura problema cu care se vor confruta fiind cea a scorului cu care se va incheia partida.

Adversara de astazi a oltenilor, care ocupa ultima pozitie a clasamentului, se confrunta cu grave probleme, asa ca singura solutie pentru a nu pierde meciul la masa verde a fost sa alinieze o echipa alcatuita din juniori. Finantatorul Claudio Zambon si-a luat zborul spre Italia, lasind pe malurile Begai numeroase litigii financiare si administrative. Extensiv si-a intarit lotul in aceasta iarna cu Pavel Badea, un jucator de 34 de ani care mai are multe de spus in fotbalul romanesc. „Badita“ va acoperi cu succes plecarea lui Silvian Cristescu la Steaua. Mieila si Dorin Radoi, curtati in aceasta iarna de formatii din spatiul ex-sovietic, au ramas in Banie pentru a pune umarul la promovarea Extensivului in primul esalon. Antrenorul Sorin Cirtu are dreptate cind spune ca echipa sa este una dintre pretendentele la promovare. In prezent, lotul divizionarei B craiovene este mult mai valoros decit la inceputul actualului sezon, in timp ce rivalele Extensivului in lupta pentru promovare au vindut citiva jucatori.

Meciul de astazi va fi practic un antrenament cu public pentru craioveni inaintea dificilelor meciuri din retur, in care Extensivul tinteste revenirea in prima liga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS