16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Cobra“ este pe faras

„Cobra“ este pe faras

Conducerea gruparii CF Valencia nu este de acord cu prelungirea contractului atacantului roman Adrian Ilie, a anuntat cotidianul spaniol Levante. Potrivit publicatiei citate, clubul din Valencia a decis sa nu colaboreze mai departe cu internationalul roman din cauza „randamentului sportiv nesatisfacator“ al acestuia si deoarece isi va pierde, in scurt timp, statutul de jucator comunitar B. „In sezonul viitor, gruparile din Spania vor trebui sa-si reduca numarul de jucatori extracomunitari, iar clubul din Mestalla a hotarit sa elimine orice «balast» din echipa“, a notat jurnalul spaniol.

Levante a precizat ca gruparea Betis Sevilla este interesata de achizitionarea fotbalistului roman, dupa expirarea, pe 30 iunie, a contractului acestuia cu clubul CF Valencia. „Jucatorul roman stia deja ca responsabilii CF Valencia aveau serioase dubii in ceea ce priveste prelungirea contractului sau. Cu citeva luni in urma, Ilie a fost implicat intr-un razboi al declaratiilor cu presedintele clubului din Valencia, Jaime Orti, care a afirmat ca fotbalistul roman a ratat astfel ocazia de a-si prelungi acordul cu aceasta grupare. Cu toate ca Adrian Ilie a avut evolutii din ce in ce mai bune, in cele citeva partide disputate in acest sezon, cu echipa CF Valencia, nu a mai fost fotbalistul impresionant de altadata, nici nu a mai facut dovada calitatilor sale exceptionale. «Cobra» – porecla pe care i-a dat-o antrenorul Claudio Ranieri – a fost elogiat, in primii ani petrecuti la CF Valencia, de inteaga lume a fotbalului spaniol. «Cobra te musca si te omoara», spunea tehnicianul italian despre Ilie. Mai tirziu insa, randamentul atacantului roman a devenit tot mai slab“, se precizeaza in materialul din Levante.

Cotidianul mentionat a adaugat ca Adrian Ilie, care a evoluat in meciul amical dintre selectionatele Frantei si Romaniei, disputat miercuri, la Paris, nu s-a prezentat la antrenamentul de joi al echipei CF Valencia. Potrivit jurnalului Levante, jucatorul roman a motivat aceasta absenta prin intirzierea cursei aeriene cu care a revenit in Spania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS