8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe zbate intre viata si moarte

Se zbate intre viata si moarte

• Starea portarului Universitatii este critica, el fiind internat intr-un spital din Nicosia • Pentru ca se simtea rau, doctorii au renuntat sa-l opereze la mandibula • Dupa ce i-au efectuat o tomografie, medicii ciprioti i-au descoperit hemoragie cerebrala • Aseara, Cristian era in coma

O banala accidentare la o sedinta de pregatire i-a lasat urmari grave tinarului portar al Universitatii, Cristian Neamtu, de 21 de ani, care a ajuns de urgenta la spital. De fapt, ce s-a intimplat?

Spre finalul antrenamentului de joi dimineata al echipei Universitatea, mijlocasul Marius Suleap a scapat spre poarta, Cristi Neamtu i-a iesit curajos in intimpinare, iar mijlocasul oltean, desi a vrut sa-l evite, l-a lovit involuntar cu genunchiul in gura. In momentul impactului cu coechipierul sau, Neamtu a suferit o fractura de mandibula. Imediat, tinarul portar al Universitatii a fost transportat la Spitalul din Larnaca, unde i s-a facut o radiografie. Medicii de acolo au ajuns la concluzia ca situatia este grava si, pentru a evita orice complicatii, au decis ca Neamtu, impreuna cu doctorul Universitatii, Liviu Batineanu, sa mearga de urgenta la un spital ultramodern din capitala Ciprului, Nicosia. Joi seara, medicii din Nicosia i-au facut o radiografie lui Neamtu pentru a vedea cit de grava este fractura de mandibula, pentru a-l supune apoi unei interventii chirurgicale. Cum starea lui Cristi se inrautatise, doctorii ciprioti au hotarit sa-i efectueze si o tomografie. Stupoare: Neamtu suferise, in momentul impactului cu coechipierul sau, si o hemoragie cerebrala. Imediat, doctorii au renuntat sa-l mai opereze la mandibula si l-au internat in spital pentru a putea fi supravegheat medical. Lui Neamtu i s-a administrat un tratament medicamentos, insa, din pacate, situatia nu parea sa se amelioreze.

In cursul zilei de ieri, antrenorul Universitatii, Florin Marin, a parasit cantonamentul de la hotelul Stavros din Larnaca si a ajuns la spitalul din Nicosia. Astazi, la ora 18.00, impreuna cu actionarul Universitatii, Gigi Netoiu, va pleca in Cipru si mama tinarului portar al Universitatii. Mama lui Neamtu ar fi vrut sa ajunga inca de ieri in Cipru, insa nu a avut pasaport. De acest lucru s-au ocupat oficialii Universitatii, care au intervenit pentru a-i fi eliberat un pasaport in regim de urgenta.

La inchiderea editiei ziarului nostru, goal-keeperul era in stare critica. Cu un cheag de singe la creier, Neamtu era in coma.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS