14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii de la „GP“ - la Kozlodui

Juniorii de la „GP“ – la Kozlodui

La sfirsitul saptaminii viitoare, grupele de juniori ’87 si ’88 de la Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ vor disputa doua meciuri amicale cu echipele similare ale clubului AEK din Kozlodui (Bulgaria), club sponsorizat de centrala nucleara din localitatea respectiva. Invitatia a venit din partea clubului din Kozlodui, oltenii acceptind-o, urmind a fi disputate in aceasta primavara si meciuri in Craiova (pe baza de reciprocitate).

Cele doua grupe de la Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ sint pregatite de antrenorii Paul Raducan (’88) si Alin Dobrotescu (’87). Paul Raducan a spus: „Meciurile amicale cu echipele similare din Kozlodui le consider un test edificator privind valoarea si potentialul actual al elevilor mei. Ideea este buna si benefica“. Meciurile se vor desfasura simbata si duminica viitoare la Kozlodui, deplasarea delegatiei oltenilor (38 jucatori, doi antrenori), facindu-se cu autocarul.

Cel care a intermediat aceasta reciprocitate, profesorul Gavrila, a precizat: „De ani de zile am organizat turnee de amicale la Kozlodui (volei etc.), deoarece bulgarii au conditii deosebite in ceea ce priveste baza materiala. Ultima oara cind am fost acolo, gazdele i-au cazat pe craioveni intr-un hotel de patru stele. N-ar fi exclus ca si acum sa procedeze la fel“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS