21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu asteapta linistit derbiul cu Fenerbahce

Lucescu asteapta linistit derbiul cu Fenerbahce

Tehnicianul echipei Galatasaray, Mircea Lucescu, a spus ca intilnirea de simbata cu Fenerbahce este pentru el una oarecare. „In cazul derbiurilor, nu depun mai multe eforturi pentru a-mi motiva jucatorii. Pentru mine, mult mai importante sint meciurile din Liga Campionilor. In plus, consider ca, la partide cum este cea cu Fenerbahce, ar fi mai bine ca antrenorii sa stea in tribune. Unii tehnicieni se agita foarte mult si gesticuleaza la marginea terenului. Eu cred ca antrenorii ar trebui sa fie calmi, iar jucatorii si suporterii sa fie inflacarati“, a spus Lucescu. Tehnicianul roman a precizat ca programul campionatului Turciei ar trebui sa fie stabilit in functie de cel al echipelor turce care evolueaza in competitiile europene.

Mircea Lucescu a mai spus ca Sergen Yalcin, care a fost supus luni unei interventii chirurgicale la genunchiul drept si va fi indisponibil timp de patru luni, este un jucator mai bun decit italianul Francesco Totti. „Eram convins ca va avea evolutii foarte bune in meciurile din Liga Campionilor, dar l-am pierdut din cauza suprafetei de joc proaste de pe «Ali Sami Yen». Voi insista ca el sa ramina la Galatasaray“, a spus Lucescu.

Antrenorul roman a mentionat ca este nemultumit de faptul ca, din cauza jocului dur practicat de echipele adverse, in fiecare meci din cadrul campionatului Turciei s-au accidentat cite doi fotbalisti ai formatiei Galatasaray. Lucescu a precizat ca portarul Farid Mondragon nu este inca recuperat in urma unei accidentari si ca Hasan Sas, care s-a accidentat in meciul cu Antalyaspor, a inceput sa faca alergari abia luni. In plus, Capone nu a participat la antrenamentul de luni, iar Ayhan sufera de o intindere musculara si nu va evolua in meciul cu Fenerbahce.

Tehnicianul roman a adaugat ca Fenerbahce este avantajata in meciul de simbata deoarece are jucatori experimentati. „La noi nu exista continuitate in performanta. Perez joaca bine intr-un meci, iar in urmatoarea partida are o prestatie slaba“, a adaugat Lucescu. Tehnicianul roman a mai spus ca ar dori ca, in sezonul viitor, cind stadionul „Ali Sami Yen“ va fi demolat, gruparea Fenerbahce sa permita echipei Galatasaray sa dispute meciurile din cadrul Ligii Campionilor pe acest teren. „Am fi creat o atmosfera extraordinara, insa nu cred ca Fenerbahce ar accepta o astfel de cerere“, a spus Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS