15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Mergem in Franta sa cistigam“

„Mergem in Franta sa cistigam“

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a plecat ieri, de pe Aeroportul Otopeni, spre Paris, unde miine, de la ora 21.45, va intilni intr-un meci amical reprezentativa Frantei. Inainte de decolare, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a spus ca selectionata tricolora poate invinge reprezentativa Frantei. „Mergem in Franta sa cistigam, dar sintem constienti ca va fi extrem de dificil in fata campionilor mondiali si europeni“, a spus Sandu. Delegatia Romaniei, care a plecat spre Paris in jurul orei 11.05, urmeaza sa fie cazata la hotelul Evergreen Laurel. Aseara, la ora 20.00, a fost programat antrenamentul oficial pe stadionul „Saint-Denis“, care a fost deschis presei, iar astazi, la ora 18.00, se va desfasura o sedinta de pregatire la care presa nu va avea acces.

Hagi va fi prezent pe „Saint-Denis“

Fostul selectioner al Romaniei, Gica Hagi, va asista si el la partida amicala dintre nationala tricolora si Franta. „Este un meci binevenit pentru echipa. Este o experienta in plus. Sa speram ca rezultatul le va da incredere jucatorilor, mai ales dupa ratarea calificarii la Campionatul Mondial din Coreea de Sud si Japonia“, a spus fostul selectioner. Hagi a spus ca nu exclude ca, in viitor, sa colaboreze cu selectionerul Anghel Iordanescu sau sa preia conducerea tehnica a unei echipe puternice din Divizia A. Gheorghe Hagi a precizat ca nu l-a refuzat pe Iordanescu, atunci cind acesta i-a propus o colaborare la echipa nationala, ci a lasat sa se inteleaga ca nu este momentul sa se intoarca la conducerea selectionatei tricolore. „Nu o sa-l refuz niciodata. Ar fi o placere deosebita sa lucrez cu Iordanescu. Am lucrat impreuna, la Steaua si la echipa nationala. Dar nu era acum momentul sa ma intorc la echipa nationala“, a mentionat fostul selectioner.

Lucescu are incredere in tricolori

Mircea Lucescu a spus ieri ca selectionata Romaniei va avea un meci dificil cu reprezentativa Frantei si ca obtinerea unui rezultat pozitiv ar putea insemna foarte mult pentru noua generatie de jucatori, in contextul viitoarelor preliminarii pentru Campionatul European din anul 2004. „Imi amintesc de rezultatul de egalitate 1-1, reusit de Romania, in deplasare, in anul 1969, cu Anglia. Atunci, ca si acum cu Franta, nimeni nu ne dadea nici o sansa. Toti spuneau sa fim atenti, sa nu primim multe goluri. Dupa acel excelent rezultat, drumul Nationalei Romaniei a fost presarat cu multe succese“, a spus Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS