19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSava se acomodeaza mai greu cu fotbalul italian

Sava se acomodeaza mai greu cu fotbalul italian

Imprumutat pina in luna mai la echipa italiana de Serie B Genoa 1893, fostul jucator al Universitatii Craiova, Marius Sava, pare ca are probleme de adaptare la noua sa formatie. Antrenorul echipei Genoa, Edy Reja, a spus ca Marius Sava i s-a parut putin timorat la primele antrenamente. „Am vazut o videocaseta cu Sava si am fost impresionat. Dar, la primele antrenamente, mi s-a parut putin timorat. Probabil ca mai are nevoie de timp pentru a se acomoda“, a spus Reja.

Antrenorul italian a confirmat ca atacantul roman Adrian Mihalcea va evolua in partida de miine, cu formatia Siena, din etapa a 23-a a Seriei B, adaugind ca are incredere in acest jucator. „Mihalcea trebuie sa joace. Nu avem de ales“, a spus Edy Reja. Cotidianul Il Secolo XIX a notat ca Mihalcea nu are timp sa stea pe margine si sa se acomodeze. „Starea critica a liniei de atac impune utilizarea jucatorului. Adrian Mihalcea spune ca este pregatit sa joace, iar Genoa nu are timp de experimente“, a scris cotidianul citat. Mihalcea, care il are pe jucatorul Paul Codrea ca traducator, a spus ca a fost primit foarte bine.

Publicatia Il Secolo XIX a mentionat ca atacantul roman nu si-a facut inca o idee foarte clara despre formatia Genoa dupa un singur antrenament, dar acesta a fost de ajuns pentru a realiza ca intre fotbalul italian si cel romanesc exista multe diferente. „Ma voi obisnui. Nu mi-e frica, sint foarte linistit. Sper ca suporterii sa ma primeasca bine“, a spus Adrian Mihalcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS