16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSava se acomodeaza mai greu cu fotbalul italian

Sava se acomodeaza mai greu cu fotbalul italian

Imprumutat pina in luna mai la echipa italiana de Serie B Genoa 1893, fostul jucator al Universitatii Craiova, Marius Sava, pare ca are probleme de adaptare la noua sa formatie. Antrenorul echipei Genoa, Edy Reja, a spus ca Marius Sava i s-a parut putin timorat la primele antrenamente. „Am vazut o videocaseta cu Sava si am fost impresionat. Dar, la primele antrenamente, mi s-a parut putin timorat. Probabil ca mai are nevoie de timp pentru a se acomoda“, a spus Reja.

Antrenorul italian a confirmat ca atacantul roman Adrian Mihalcea va evolua in partida de miine, cu formatia Siena, din etapa a 23-a a Seriei B, adaugind ca are incredere in acest jucator. „Mihalcea trebuie sa joace. Nu avem de ales“, a spus Edy Reja. Cotidianul Il Secolo XIX a notat ca Mihalcea nu are timp sa stea pe margine si sa se acomodeze. „Starea critica a liniei de atac impune utilizarea jucatorului. Adrian Mihalcea spune ca este pregatit sa joace, iar Genoa nu are timp de experimente“, a scris cotidianul citat. Mihalcea, care il are pe jucatorul Paul Codrea ca traducator, a spus ca a fost primit foarte bine.

Publicatia Il Secolo XIX a mentionat ca atacantul roman nu si-a facut inca o idee foarte clara despre formatia Genoa dupa un singur antrenament, dar acesta a fost de ajuns pentru a realiza ca intre fotbalul italian si cel romanesc exista multe diferente. „Ma voi obisnui. Nu mi-e frica, sint foarte linistit. Sper ca suporterii sa ma primeasca bine“, a spus Adrian Mihalcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS