11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAsteptind lista lui Florin Marin

Asteptind lista lui Florin Marin

Alb-albastrii vor juca astazi, de la ora 11.00, in cantonamentul din Lunca Jiului, cu Pan Group Armata

Fotbalistii antrenati de Florin Marin isi continua pregatirile in Banie pina marti, cind vor pleca in Cipru. Pina atunci insa, conducerea tehnica a Universitatii a programat astazi, de la ora 11.00, o ultima partida de verificare inaintea turneului din strainatate. Adversara alb-albastrilor va fi divizionara C Pan Group Armata Craiova, iar meciul se va desfasura pe terenul de la cantonamentul din Lunca Jiului. Pe acelasi teren, Universitatea a invins miercurea trecuta, cu scorul de 2-1, o alta divizionara C Gilortul Tirgu Carbunesti. Pan Group Armata, echipa care a revenit joi din cantonamentul de la Govora, va juca in perioada urmatoare si in compania echipei de tineret a Universitatii, antrenata de Aurica Beldeanu.

Fundasul Cornel Frasineanu este inclus pe lista lui Florin Marin pentru turneul de pregatire din Cipru, desi transferul lui nu este rezolvat. Jucatorul doreste cu orice pret sa imbrace iarasi tricoul Universitatii, antrenorul il vrea din acest retur, dar Rapidul nu i-a dat acordul. Conform unor informatii neconfirmate oficial, actionarul Netoiu ar fi avut o discutie cu George Copos pe tema revenirii lui Frasineanu la Universitatea, dar situatia lui pina ieri era tot in „coada de peste“. Presedintele Viorel Ilinca: „Nu stapinesc foarte exact problema lui Frasineanu, legata de cumpararea masinii in leasing, Rapidul fiind girant. In opinia mea, aceasta chestiune nu are nici o legatura cu Universitatea. Nu ar trebui conditionat acordul Rapidului de acel contract de leasing. Sper ca, in cele din urma, Frasineanu sa joace din retur la Craiova“.

Conducatorii olteni au obtinut cartea verde de la Hapoel Holon, dar nu le-au platit inca israelienilor suma negociata pentru acest accept. Din cite am inteles, daca nu se obtine acordul Rapidului, atunci probabil ca suma promisa (si negociata) cu Hapoel nu va mai fi si achitata de actionarul Universitatii. Paul Cazan, directorul tehnic al Rapidului, ne-a repetat ieri ceea ce declarase si zilele trecute: „Pina cind nu se rezolva problema cu datoriile lui Frasineanu catre societatea de leasing, clubul Rapid nu isi va da acordul ca el sa joace pentru Universitatea din acest retur“.

Inca neclarificata este si problema legitimarii mijlocasului Cristian Mihai Niculescu (ultima oara la Apulum Alba Iulia). El este liber de contract inca din 3 octombrie anul trecut si poate fi luat deci la grila. Florin Marin a spus ca il intereseaza acest jucator, dar n-am reusit sa aflam de ce nu au fost rezolvate problemele legate de legitimarea lui. Probabil ca nu se cunoaste valoarea exacta a pretului de grila. Din surse neoficiale am aflat ca Niculescu ar face deplasarea in Cipru.

Astazi se va comunica presei lista (23 sau 24 de jucatori) pentru turneul din Cipru. Ieri, presedintele Viorel Ilinca era la agentia de turism Vavis (apartinind surorii fratilor Becali) din Bucuresti pentru ultimele detalii legate de zborul spre Larnaca (programat marti dimineata). In avionul care ii va transporta in Cipru, oltenii vor fi „coechipieri“ cu alti jucatori romani, respectiv de la echipele Ceahlaul Piatra Neamt si Farul Constanta. Delegatia Universitatii va cuprinde 32 de persoane, printre care s-ar putea sa fie Gigi Netoiu si Viorel Ilinca, perioada in care cei doi oficiali o vor petrece alaturi de olteni nefiind inca precizata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS