19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCu gindul la Larnaca

Cu gindul la Larnaca

Dupa o perioada de liniste – s-a ridicat acel „silenzio stampa“, iar ziaristii au fost invitati la cantonamentul din Bazna -, apele Jiului s-au involburat iarasi pe Unirii 86. In trei zile, trei scandaluri: povestea controversata cu tricourile alb-rosii, bruscarea unui ziarist in incinta clubului, indepartarea din lotul Universitatii a lui Mihaita Plesan. Conducatorii olteni spun ca presa face tam-tam prea mare, ca ar trebui inchis capitolul cu tricourile. „A fost o scapare, fara nici o intentie. Dar, chiar asa, s-a exagerat si rastalmacit prea mult“, a subliniat un oficial oltean. Am citit insa ieri un interviu cu reprezentantul ERREA in Romania, Florin Balan care, printre altele, a precizat: „Am trimis clubului Universitatea patru modele de echipament, conform cererii clubului: alb-albastru, alb-azzuro, alb-rosu, rosu cu numele sponsorului scris cu alb“. Presedintele Universitatii, Viorel Ilinca, a prezentat insa ieri un echipament mostra portocaliu, pe care l-a comandat reprezentantului ERREA.

In cazul incidentului petrecut la club intre Florin Marin si corespondentul Pro Sport, Comisia de Disciplina a FRF va lua o decizie in privinta antrenorului-manager al Universitatii. Despre maniera in care Plesan a fost indepartat si apoi rechemat la pregatiri, puteti afla din blitzul alaturat. Presa de ieri a consemnat diverse amanunte privind situatia critica in care se afla elementele de perspectiva ale Universitatii, prigoana din cantonamentul din Lunca Jiului.

Altfel, pregatirea „loco“ continua pina miine, cind Universitatea va disputa ultimul meci de verificare al acestei perioade, cu Pan Group Armata (ora 11.00, terenul din Lunca Jiului). Duminica va fi zi libera, iar luni, dupa antrenamentul de dimineata, oltenii vor pleca la Bucuresti, de unde marti vor decola spre Cipru. Turneul este programat in perioada 12-27 februarie. Conform celor comunicate ieri de purtatorul de cuvint Cristinel Prodescu, programul meciurilor amicale din acest turneu este urmatorul: 15 februarie – cu Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina), 17 februarie – Kristal Smolensk (Rusia), 19 februarie – Gazovici Gazprom Ijevsk (Rusia), 21 februarie – FC Beijing, 23 februarie – Dinamo Moscova. Pe 25 sau pe 26 februarie se va disputa, probabil, ultima partida, cu un adversar inca necunoscut. Cartierul general al oltenilor va fi la Larnaca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS