17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportU Pro Volei, la ora adevarului

U Pro Volei, la ora adevarului

Intr-un meci contind pentru mansa a doua din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei, U Pro Volei Craiova va intilni astazi, la Tulcea, echipa locala Deltacons. In meciul tur, care s-a disputat in Banie, voleibalistii olteni au cistigat cu 3-1, iar astazi au ocazia sa demonstreze ca alcatuiesc o formatie valoroasa si ca banii investiti in aceasta echipa nu s-au dus pe apa simbetei.

Jucatorii de la U Pro Volei vor avea o misiune dificila, intilnind o echipa de valoare si ambitioasa, care va fi sustinuta de un public numeros si frenetic. Handicapul echipei craiovene este efectivul redus. In ultimul timp, indiferent de greutatea meciurilor, la U Pro Volei s-au folosit aceiasi opt jucatori. Prin accidentarea lui Fabian Birau, care va fi o perioada departe de teren, s-a ajuns in situatia ca la formatia noastra sa nu existe in prezent decit un singur jucator de rezerva.

Antrenorul principal al U Pro Volei, Petrica Stancu, a spus despre acest meci: „Este unul dintre cele mai importante. Dupa rezultatul din tur si avind in vedere valoarea echipelor, exista sanse de calificare pentru amindoua formatiile. Pe linga ceilalti factori, o caracteristica de baza a acestei intilniri este presiunea psihologica. Pentru noi va conta sa rezistam acestei presiuni si sa stim sa ne dozam efortul. Echipa pe care o vom folosi in aceasta partida este aceeasi ca si pina acum: Stancu, Harabagiu, Chitigoi, Parpala, Olteanu, Lica. Libero: Ilie. Mai mult ca sigur va fi folosit si Radulescu. Referitor la arbitraj, pot spune ca este, daca nu ciudat, putin ingrijorator faptul ca la toate meciurile disputate pina in prezent in compania echipei din Tulcea, am fost arbitrati de aceiasi arbitri: Visan din Bucuresti si Martin din Galati. Nu vreau sa dau nastere la interpretari, dar se stie ca un arbitru poate hotari intr-un moment critic ce echipa se poate califica in finala“. Partida de la Tulcea, dintre Deltacons si U Pro Volei, va incepe la ora 17.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS