12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVogts nu intentioneaza sa preia selectionata Scotiei

Vogts nu intentioneaza sa preia selectionata Scotiei

Antrenorul german Berti Vogts a spus ca nu este dispus sa preia postul de selectioner al reprezentativei Scotiei, deoarece se afla sub contract cu Federatia Kuweitiana de Fotbal. Tehnicianul german, care detine in prezent functia de selectioner al echipei nationale a Kuweitului, a spus ca acordul sau cu federatia kuweitiana este valabil pina in luna septembrie.

Vogts nu a precizat insa daca intentioneaza sa ramina la conducerea tehnica a selectionatei Kuweitului pina la expirarea contractului. „Sint legat de federatia kuweitiana printr-un contract care expira in septembrie. Nu a aparut nimic nou in ceea ce priveste contactele mele cu responsabilii scotieni. In zilele urmatoare plec in Germania, pentru o vacanta alaturi de familie, dupa care ma voi intoarce in Kuweit“, a spus Vogts.

Antrenorul german a afirmat, la inceputul lunii ianuarie, ca ar accepta sa preia postul de selectioner al echipei nationale a Scotiei. Aceasta afirmatie a a fost facuta dupa ce conducerea Federatiei Scotiene de Fotbal anuntase ca negocierile pe care le poarta cu Berti Vogts sint „intr-un stadiu avansat“. Vogts, fost selectioner al reprezentativei Germaniei intre anii 1990-1998, a fost criticat de presa din Kuweit pentru rezultatele slabe inregistrate de echipa nationala kuweitiana in Cupa Golfului, competitie gazduita, in luna ianuarie, de Arabia Saudita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS