8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNetoiu ucide o iubire alb-albastra

Netoiu ucide o iubire alb-albastra

Dinamovist cu acte in regula, actionarul clubului de pe Unirii, Gigi Netoiu, s-a hotarit sa-i imbrace pe fotbalistii Universitatii in culorile clubului bucurestean, alb-rosu. Recent, Netoiu a comandat firmei Errea citeva seturi de echipament sportiv pentru jucatorii din Craiova, in care acestia vor evolua in returul campionatului care debuteaza in luna martie. Primul set de echipament a ajuns deja in Banie, oltenii echipindu-se ieri in el, fiind fotografiati, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pentru calendarul oficial al returului. Echipamentul este de culoare alba, iar sigla firmei actionarului Netoiu, VINCON, si numerele de pe tricouri sint scrise cu rosu. Conform unor surse, oltenii asteapta inca un rind de echipament in rosu si alb, prima culoare fiind predominanta.

De la infiintarea clubului craiovean, din 1948, fotbalistii Universitatii au evoluat numai in alb si albastru, Balaci, Camataru, Cirtu, Stefanescu si altii purtind cu mindrie tricourile in aceste doua culori.

Fara sa-i pese de istoria fotbalului craiovean, Netoiu omoara culorile traditionale ale oltenilor, alb-albastru. Oltenii vor juca in culorile „ciinilor rosii“, pentru ca asa vor muschii „Comandantului“. Oltenii adevarati nu vor accepta niciodata sa-si vada favoritii jucind in tricouri de aceeasi culoare ca si rivala lor de-o viata, Dinamo. „Vopsindu-i“ pe fotbalisti in alb-rosu, Netoiu ii goneste astfel de pe stadion si pe putinii spectatori care mai vin la meciurile Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS