14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGalatasaray pierde din viteza

Galatasaray pierde din viteza

Galatasaray a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputata duminica, in deplasare, cu echipa Antalyaspor, in cadrul etapei a 21-a a campionatului Turciei. Golul echipei Galatasaray a fost marcat de Berkant, in minutul 74. Pentru Antalyaspor a inscris Saffet, in minutul 90. La echipa Antalyaspor au evoluat si jucatorii imprumutati de gruparea Galatasaray formatiei din Antalya, Saffet si Kingston. Jucatorul roman al echipei Galatasaray, Radu Niculescu, nu a efectuat deplasarea la Antalya.

Antrenorul roman Mircea Lucescu s-a declarat nemultumit de duritatea jocului practicat de echipa gazda. „Meciurile noastre nu mai sint o demonstratie de fotbal, ci seamana din ce in ce mai mult cu o vinatoare de oameni. Doi dintre jucatorii mei, Hasan Sas si Emre, au fost accidentati. Echipele se bat pe teren pentru a nu retrograda. Arbitrii ar trebui sa fie mai atenti ca jucatorii care sint convocati la nationala Turciei, ca Emre si Hasan, sa nu fie accidentati“, a spus Lucescu.

Tehnicianul roman a mentionat ca echipa sa ar fi putut invinge, avind citeva ocazii pe care nu le-a valorificat. „Noi am fost cei care am pierdut doua puncte in acest meci. Dupa ce am condus cu 1-0, nu am reusit sa finalizam trei contraatacuri. Federatia Turca de Fotbal ar trebui sa ia decizia ca jucatorii imprumutati sa nu evolueze impotriva propriei echipe, pentru ca atunci se ambitioneaza. Practic, am fost loviti din interior. Kingston, care a plecat de la Galatasaray, a aparat suturile noastre, iar Saffet a marcat un gol“, a spus Lucescu.

Inainte de inceperea partidei, s-a pastrat un minut de reculegere in memoriei victimelor cutremurului care a avut loc duminica, in regiunea Afyon. De asemenea, jucatorii echipei Galatasaray au purtat banderole de culoare neagra. Minutul de reculegere nu a fost respectat de suporterii echipei Antalyaspor, care au inceput sa profereze injurii la adresa formatiei Galatasaray. Meciul a fost intrerupt, in minutul 84, pentru scurt timp, deoarece arbitrul principal, Mustafa Culcu, le-a solicitat organizatorilor sa ceara spectatorilor sa nu mai profereze injurii.

Golul echipei Galatasaray a fost validat de arbitrul Mustafa Culcu dupa ce acesta s-a consultat cu asistentii sai. Jucatorii echipei Antalyaspor au protestat, spunind ca portarul Kingston a fost faultat inainte ca mingea sa intre in poarta. Suporterii echipei Galatasaray au aruncat cu monede, sticle de plastic si cu cutite pe teren, dupa ce formatia Antalyaspor a inscris golul egalizator.

In urma rezultatului inregistrat duminica, Galatasaray isi pastreaza prima pozitie in clasamentul campionatului Turciei, cu 47 de puncte, fiind urmata de Besiktas, cu 44 de puncte, si de Fenerbahce, cu 40 de puncte. Formatia Antalyaspor se situeaza pe locul 17 in aceasta ierarhie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS