10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChivu este de neclintit din apararea Ajaxului

Chivu este de neclintit din apararea Ajaxului

Fostul jucator al Universitatii Craiova, Cristian Chivu, a jucat toate cele 90 de minute ale partidei pe care echipa sa, Ajax Amsterdam, a cistigat-o duminica, in deplasare, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Willem Tilburg, in etapa a 20-a a campionatului Olandei. Curtat de Inter Milano, fundasul roman are evolutii apreciate la actuala sa echipa, fiind practic de neclintit din apararea „lancierilor“.

Fundasul roman Cosmin Contra a fost rezerva in partida pe care echipa sa, AC Milan, a terminat-o la egalitate, in deplasare, scor 1-1, cu formatia Lazio Roma, in etapa a 21-a a campionatului Italiei. Contra, care a fost introdus pe teren in minutul 53, in locul lui Helveg, a fost notat cu 6 in cotidianul Corriere della Sera. „Ma voi lupta sa-l pastrez la echipa pe nehotaritul Contra“, a spus Ancelotti. Antrenorul echipei AC Milan a lasat sa se inteleaga, in declaratiile pe care le-a facut dupa meciul cu Lazio Roma, ca este decis sa nu renunte la jucatorul roman, desi acesta a spus, saptamina trecuta, ca tinjeste dupa Spania. Echipa Genoa, cu mijlocasul roman Paul Codrea titular, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 2-1, de formatia Como, in etapa a 22-a din Serie B. Codrea a jucat tot meciul si a primit nota 6,5 in cotidianul Il Secolo XIX. Atacantul roman Mihai Baicu nu a jucat in partida pe care echipa sa, Cittadella Padova, a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu formatia Vicenza.

Echipa FC Nantes, cu atacantul roman Viorel Moldovan titular, a invins acasa, cu scorul de 3-1, formatia Olympique Marseille, in etapa a 24-a a campionatului francez. Moldovan a fost inlocuit, in minutul 77, cu Da Rocha.

Echipa Molenbeek, cu mijlocasul roman Marius Mitu rezerva, a terminat la egalitate, scor 2-2, partida din deplaare cu formatia Ekeren, din etapa a 21-a a campionatului belgian. Mitu a fost introdus pe teren, in minutul 64, in locul lui Smid.

Mijlocasul Catalin Munteanu nu a jucat in partida pe care echipa sa, Espanol Barcelona, a cistigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Real Madrid, in etapa a 23-a din Primera Division. Betis Sevilla, fara fundasul roman Iulian Filipescu, a invins acasa, cu scorul de 2-0, formatia Real Valladolid. Atacantul Adrian Ilie nu a evoluat in partida pe care echipa sa, CF Valencia, a cistigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Athletic Bilbao.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS