14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSport18 zile in Antalya

18 zile in Antalya

Dorin Radoi va da probe la o echipa din Rusia

Divizionara B FC Extensiv a efectuat ieri ultimele doua sedinte de pregatire in Banie, care s-au desfasurat pe propria baza sportiva, inainte de pleca in turneul de jocuri amicale din Antalya. Astazi, la ora 4.30, lotul Extensivului s-a reunit la stadionul din Parcul „Romanescu“ si a plecat cu autocarul spre Turcia. In aceasta seara, delegatia gruparii craiovene va innopta la un hotel din Istanbul, iar miine isi va continua drumul spre Antalya. Oltenii se vor caza intr-un orasel situat la 20 de kilometri de orasul Antalya, resedinta regiunii cu acelasi nume. Pe linga antrenamentele zilnice, elevii lui Sorin Cirtu vor disputa sase partide de verificare, in compania unor echipe aflate in cantonament in zona. Adversarele vor fi stabilite la fata locului.

Antrenorii Sorin Cirtu, Mircea Irimescu si Nicolae Negrila vor deplasa in turneul din Turcia, care va dura 18 zile, urmatorul lot de jucatori: Stoianov, Mindileac – portari; Ghindeanu, Cotora, Ciuca, Vancea, Panc, Vodita, Velcovici, Dicu – fundasi; Laczko, Malaele, Badea, Stamin, Murgan, Voicila, Georgescu – mijlocasi; Buca, Neagoe, Nita si Musat – atacanti.

Fundasul Florin Mirea s-a antrenat in ultima perioada cu echipa olteana, fiind tentat sa ramina la Extensiv. Deocamdata, situatia lui este incerta. Mai multe echipe din Rusia, dar si din tara (Steaua) se intereseaza de serviciile lui. El a evoluat in sezonul trecut la formatia rusa Alania Vladikavkaz.

Din lotul deplasat in Antalya lipsesc doi fotbalisti de baza ai Extensivului, Dorin Radoi si Valeriu Mieila. Primul va pleca astazi in Cipru pentru a sustine probe de joc la o formatie din Rusia, care este in cantonament acolo. Contactat telefonic, Dorin Radoi a spus ca in aceasta dimineata va afla mai multe amanunte despre plecarea sa in Cipru: „Am fost anuntat ca voi merge sa dau niste probe la o echipa din Rusia. Nu stiu despre ce formatie este vorba. Miine va pot spune mai multe, dupa ce voi discuta cu impresarul timisorean Florin Iacob, cel care mi-a prezentat aceasta oferta.“ Mieila a ajuns mai devreme in Antalya, el fiind de duminica in probe la echipa rusa Uralan Vladikavkaz. „Mielu“ nu a plecat singur, ci insotit de atacantul Universitatii, Petrisor Manta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS