13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFC Arena - Pandurii 1-5

FC Arena – Pandurii 1-5

Primul meci amical disputat de Pandurii Tirgu Jiu in acest an a fost cistigat de fotbalistii lui Emil Sandoi, cu scorul de 5-1. Echipa tirgujiana a sustinut miercuri un joc in compania echipei FC Arena, unde evolueaza elevi ai Scolii de Fotbal de la Lintesti, institutie patronata de Mircea Petrescu. Antrenorul Emil Sandoi a spus ca este impresionat de conditiile in care se pregatesc acesti copii, sustinind ca exemplul acestei scoli ar trebui urmat si de organizatorii de la Tirgu Jiu: „Terenul de antrenament al scolii este mult mai bun chiar decit terenul de joc al Pandurilor. Este impresionant in ce conditii se pregatesc acesti copii in comparatie cu conditiile noastre de la Tirgu Jiu.“

In ceea ce priveste evolutia fotbalistilor sai, tehnicianul oltean a spus ca este multumit de evolutia echipei, in special a unora dintre atacanti, golurile meciului fiind reusite de Ovidiu Croitoru – doua, Iulian Stefan si Claudiu Stoica. „Nu ne-a interesat rezultatul, dar este un lucru bun ca ei au reusit sa inscrie“, a spus Sandoi referitor la virfurile echipei sale, care nu au avut o evolutie stralucita in turul campionatului. Emil Sandoi a folosit in acest meci intregul lot avut la dispozitie, fiecare jucator evoluind cite o repriza.

In aceasta dupa-amiaza este programat ultimul meci amical al acestui stagiu de pregatire, Pandurii urmind sa joace la Vilcea, in compania formatiei locale Oltchim. Pandurii vor reveni miine la Tirgu Jiu, iar saptamina viitoare vor pleca in Croatia, pentru un turneu de meciuri amicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS