14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportClauze doar la vinzare

Clauze doar la vinzare

La orice intrebare despre fulgeratorul transfer al lui Sava la Genoa, oficialii Universitatii te informeaza, cu o graba suspecta, ca jucatorul avea o clauza in contract care i-ar fi permis sa plece oricind peste hotare. Din punctul nostru de vedere, povestea cu clauza este o simpla… poveste. Invocind-o fara ca nimeni sa le-o fi cerut, oficialii Universitatii urmaresc, probabil, sa se reabiliteze in fata suporterilor care asista nemultumiti la instrainarea putinilor jucatori valorosi ramasi la Universitatea.

Inabili, conducatorii clubului oltean au preferat sa se scuze cu clauza, desi plecarea lui „Savarina“ a fost mult mai „curata“ decit a altora. Suporterii stiau ca acest moment era inevitabil, ei il iubeau pe Sava pentru ca a refuzat, rind pe rind, toate echipele bucurestene, dar nimeni nu i-a zis sa nu joace peste hotare. Cu siguranta, microbistii din Banie nu ar fi declansat nici un scandal, ba chiar se mindresc ca idolul lor a ajuns sa evolueze in Italia.

Marea problema a lui Gigi Netoiu este insa alta. Cu clauza sau fara, vinzarea lui Marius Sava a produs un gol imens in echipa. La fel s-a intimplat si cind au plecat, succesiv, Prunea, Cristescu, Neagoe, Papura, Gabi Popescu, Soava sau Claudiu Niculescu. Marfa pe alese, vinduta cit ai bate din palme, in locul careia Netoiu a pus doar fotbalisti de mina a doua. Nu mai departe decit in aceasta iarna, „Comandantul“ ne-a lasat fara Domocos si Sava, adica exact oamenii cheie ai echipei. L-a adus in loc pe Mihai Niculescu, un ilustru necunoscut, desi, daca ar fi umblat la buzunar sa mai si scoata, nu doar sa bage, putea sa aduca si vreo doi jucatori adevarati la Universitatea.

Oricum, pina la vara nu mai este mult. Iar in sacul cu fotbalisti au mai ramas doar Stoican si Grigorie. E mare lucru sa termine si ei returul la Universitatea. Parca miine, poimiine, ne pomenim cu o noua „clauza“ din cauza careia Gigi Netoiu nu se poate opune plecarii celor doi…

Sintem curiosi totusi ce clauza il impiedica pe „Comandant“ sa cumpere. Ne poate lamuri cineva simplu, fara sa bata cimpii cu Mircea cel Batrin, Stefan cel Mare si turcii?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS